reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Jutro bede robić z samego rana jak się @ nie pojawi podczas nocy :) Ale pasowaloby mi to że w czwartek miałam kłucie w okolicy jajnika a wychodziłoby na zagnieżdżenie, ból od tamtej pory ustał

reklama
Możliwe :) Bo też dopiero w tym cyklu zaczęłam mierzyć więc nie mam porównania co do innych cykli :)
Czuje choćby mi coś skakało w brzuchu :-D

mam nadzieje angelaa, ze jak jutro rano odpale kompa to bedzie na mnie czekac pozytywna wiadomosc od Ciebie :-)
a w kwestii temperatur to cienki ze mnie bolek niestety wiec nie pomoge:-(

angelaa podziwiam Cie, ze jeszcze nie zrobilas tego testu :wściekła/y:ja bym już na pewno nie wytrzymala :p a @ zawsze mialas czasowo, czy bywala nieregularna ?? Kurcze Kochana trzymam kciuki, zebys jutro zobaczyla dwa tlusciochy :tak::tak:

melponea skacze Ci ale jest powyżej granicy wiec jest ok, ważne żeby tempka w drugiej fazie utrzymywala się powyżej najwyższej z pierwszej fazy, wtedy jest pewność ze owulka się odbyla :):)

bez sensu, ze tak dlugo trzeba czekac na rezultaty, ktos zle to wymyslil
nie mogloby byc tak, ze np w dniu zagniezdzenia bolalby jednoczesnie srodkowy palec u lewej stopy i prawe ucho? wtedy byloby bardziej czytelnie:-)
a tak to czlowiek odlicza dni do @ i wkreca sobie pierwsze objawy plus dostaje skokow adrenaliny orzy mierzeniu tempki :baffled:

melponea tak,w wmawianiu sobie objawow chyba jesteśmy mistrzyniami :zawstydzona/y:Ja już chyba ze 4 razy powinnam być w ciąży...

idziemy na tego grilla, przejasnilo się troszkę:*

reklama
Do góry