reklama
melponea
Fanka BB :)
michalina, przepiekny dzidzius! sliczny nosek!
angelaa,czekam z niecierpliwoscia na Twoj test
a mi temperatura skacze, to normalne?;
angelaa,czekam z niecierpliwoscia na Twoj test
a mi temperatura skacze, to normalne?;
melponea
tak, o 6 rano, ale to moje poczatki z mierzeniem tempki wiec moze tak mam normalnie?
melponea
mam nadzieje angelaa, ze jak jutro rano odpale kompa to bedzie na mnie czekac pozytywna wiadomosc od Ciebie :-)
a w kwestii temperatur to cienki ze mnie bolek niestety wiec nie pomoge:-(
a w kwestii temperatur to cienki ze mnie bolek niestety wiec nie pomoge:-(
angelaa podziwiam Cie, ze jeszcze nie zrobilas tego testu ja bym już na pewno nie wytrzymala a @ zawsze mialas czasowo, czy bywala nieregularna ?? Kurcze Kochana trzymam kciuki, zebys jutro zobaczyla dwa tlusciochy
melponea skacze Ci ale jest powyżej granicy wiec jest ok, ważne żeby tempka w drugiej fazie utrzymywala się powyżej najwyższej z pierwszej fazy, wtedy jest pewność ze owulka się odbyla
melponea skacze Ci ale jest powyżej granicy wiec jest ok, ważne żeby tempka w drugiej fazie utrzymywala się powyżej najwyższej z pierwszej fazy, wtedy jest pewność ze owulka się odbyla
melponea
bez sensu, ze tak dlugo trzeba czekac na rezultaty, ktos zle to wymyslil
nie mogloby byc tak, ze np w dniu zagniezdzenia bolalby jednoczesnie srodkowy palec u lewej stopy i prawe ucho? wtedy byloby bardziej czytelnie:-)
a tak to czlowiek odlicza dni do @ i wkreca sobie pierwsze objawy plus dostaje skokow adrenaliny orzy mierzeniu tempki
nie mogloby byc tak, ze np w dniu zagniezdzenia bolalby jednoczesnie srodkowy palec u lewej stopy i prawe ucho? wtedy byloby bardziej czytelnie:-)
a tak to czlowiek odlicza dni do @ i wkreca sobie pierwsze objawy plus dostaje skokow adrenaliny orzy mierzeniu tempki
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
ja bym chętnie na grila pojechała ale nie mam gdzie - do tesciów już na grila nigdy nie jadę bo ostatnio wstrętne odgrzewane w piekarniku jedliśmy już koło 16 , a to miał być obiad .