reklama
anuszka
stara-czka
Anuszka, tylko wiesz mi to staranie już bokiem powoli wychodzi
mi czasem też
ale Moniquś nie poddajemy się
sylka taka piekna II krecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angelaa_w
Fanka BB :)
Sylka ja się do niego pierwsza nie odezwałam, ochłonie to sam się odezwie nie bede się narzucać na siłę. Zamieniłam dzisiaj z nim pare zdań ale odpowiadał jakby nie chciał rozmawiać. Ale myśle pozytywnie :-) 4 czerwca do ginekologa to się wszystkiego dowiem
sandra_best
dzieki dziewczyny,Sandra to teraz Twoje dobre wiadomosci, czekamy...., a daleko masz po te wyniki?
Hej, nie mam blisko 5 minut na piechotę, ale mam do nich zadzwonić najpierw, więc telefonicznie się dowiem.
Czy lepiej iść i odebrać je osobiście, a nie przez telefon, bo i tak pewnie przez telefon powiedzą mi że "wyniki już są i zapraszamy po odbiór" Pewnie nie podadzą mi ich
Anisen
kochamy Cię mocno
Mnie znają w mojej laborze to już kilka razy dzwoniłam i mi podawali jak to był wynik jednocyfrowy ale zgodnie z przepisami im nie wolno podawać tego telefonicznie
sandra_best
Nie jest daleko jak wyjdę z domu to sumie 15 - 20 minut jestem z powrotem ( po 5 min na dojście w każdą stronę + czas oczekiwania)
Anisen
kochamy Cię mocno
ja robiłam betę w piątek a wynik miałam dopiero o 11 w poniedziałek. co powiesz o takim czekaniu
reklama