reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Czesc dziewczyny. Dzisiaj jeszcze okresu nie dostałam -boli mnie tak samo brzuch a nawet ciut mniej od 1,5 tyg. @ mialam dostać 2 dni temu. Jak wiecie HCG ujemne- już nie wiem co mam o tym myśleć, czy HCG powtórzyć za 2 dni. a wy co sadzicie .

reklama
Gratulacje ale super!!!
A ja jestem chora...wlasnie wzielam paracetamol przecigoraczkowy, chyba moge jesli ewentualnie cos sie zagniezdzilo. Zle sie czuje gardlo mnie strasznie boli nie wiem co robic, bo przeciez gripexu nie moge wziasc jesli nie wiem czy @ przyjdzie. Ratunku!!

Kingax poczekaj do poniedzialku jak @ nie przyjdzie powtorz bete. Ja Wam juz pisalam ze mnie w 1 ciazy tez brzuch bolal normalnie jak przed @ wszystko normlanie bralam nospe ale w koncu nie przyszedl i chyba 2-3 dni po terminie robilam test. A no wlasnie sporobuj jeszcze raz rano zrobic test.

Zaczynam sie nastawiać na wizytę u gina ;) najwcześniej 22 maja, żeby już było coś widać ;)
Kinguś ja dziś usłyszałam jak odbierałam wyniki od jednej dziewczyny że jej sie tak owulka przesunęła że dopiero 5 dni po terminie @ miała betę na poziomie 25 ;) widziałam ją teraz robiła ostatnie badania przed porodem. dziecko zdrowe i duże ;)

Anisen piękna betka, gratulacje :-) powtarzasz za parę dni żeby zobaczyć czy przyrasta czy czekasz na wizytę u ginka?

reklama
hej dziewczyny nie wiem co robic na tescie owu pokazaly sie II kreski ale druga jest slaba i nie wiem co robic czy dzialac czy nie.... bo ja tak co 2-3 dni wczoraj przytulanki byly DSCN1274.jpg

Załączniki

• DSCN1274.jpg
    DSCN1274.jpg
    6,2 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Do góry