Czesc dziewczyny. Dzisiaj jeszcze okresu nie dostałam -boli mnie tak samo brzuch a nawet ciut mniej od 1,5 tyg. @ mialam dostać 2 dni temu. Jak wiecie HCG ujemne- już nie wiem co mam o tym myśleć, czy HCG powtórzyć za 2 dni. a wy co sadzicie .
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Kinga nie mam pojecia
ja dziś miałam mieć termin @. Odebrałam wyniki - beta 260
ja dziś miałam mieć termin @. Odebrałam wyniki - beta 260
Gratulacje ale super!!!
A ja jestem chora...wlasnie wzielam paracetamol przecigoraczkowy, chyba moge jesli ewentualnie cos sie zagniezdzilo. Zle sie czuje gardlo mnie strasznie boli nie wiem co robic, bo przeciez gripexu nie moge wziasc jesli nie wiem czy @ przyjdzie. Ratunku!!
A ja jestem chora...wlasnie wzielam paracetamol przecigoraczkowy, chyba moge jesli ewentualnie cos sie zagniezdzilo. Zle sie czuje gardlo mnie strasznie boli nie wiem co robic, bo przeciez gripexu nie moge wziasc jesli nie wiem czy @ przyjdzie. Ratunku!!
Kingax poczekaj do poniedzialku jak @ nie przyjdzie powtorz bete. Ja Wam juz pisalam ze mnie w 1 ciazy tez brzuch bolal normalnie jak przed @ wszystko normlanie bralam nospe ale w koncu nie przyszedl i chyba 2-3 dni po terminie robilam test. A no wlasnie sporobuj jeszcze raz rano zrobic test.
michalina_ch
Fanka BB :)
Anisten - brawo brawo!!!!!!!!!! Ale te moje FLUDIDY podziałały!!!!! cmok cmok
a moja Nuuuśka??????
a moja Nuuuśka??????
Anisen
kochamy Cię mocno
Zaczynam sie nastawiać na wizytę u gina najwcześniej 22 maja, żeby już było coś widać
Kinguś ja dziś usłyszałam jak odbierałam wyniki od jednej dziewczyny że jej sie tak owulka przesunęła że dopiero 5 dni po terminie @ miała betę na poziomie 25 widziałam ją teraz robiła ostatnie badania przed porodem. dziecko zdrowe i duże
Kinguś ja dziś usłyszałam jak odbierałam wyniki od jednej dziewczyny że jej sie tak owulka przesunęła że dopiero 5 dni po terminie @ miała betę na poziomie 25 widziałam ją teraz robiła ostatnie badania przed porodem. dziecko zdrowe i duże
reklama
tygryseczek
Staraczka