hej dziewczynki :*
Wpadlam na chwilke przed praca, bo spodziewam się ze dziś zastanie mnie taki Sajgon, ze nie będę miała czasu niestety zajrzeć :|
anuszka Ty się Kochana nie załamuj bo jeszcze nie ma powodu. Jeszcze czas do testowanka, wiec proszę o zapas pozytywnych myśli. Jak będzie problem, podejsle Ci trochę swoich, bo moje sa w nadmiarze, choć oczywscie w stosunku do wszystkich oprócz mnie
Bo względem siebie zawsze wszystko w czarnych barwach widze.
happymama jak już pisałam, nic na razie nie jest przesadzone wiec czekamy na @ ew. w srode kolejne testowanko
Będzie dobrze, musi być ! Chyba tak już jest ze żadna z Nas nie cierpi na zawyzona samoocenę,kazda z Nas pociesza druga, a sama w siebie nie potrafi uwierzyć. Ale jestem pewna, ze będzie tylko lepiej, popatrz ilu się w tym miesiącu staraczkom udało. Na pewno nie jesteśmy naznaczone wiec i dla Nas przyjdzie upragniony czas, może jest Nam dane poczekać na to dluzej niż inni, ale jeśli mamy być w końcu szczęśliwe i spełnione to może warto poczekać ?
Mimimoo nie znam się jeszcze za dobrze na temperaturkach, ale może po prostu taki cykl? Zobaczysz jaka będzie dzisiejsza, bo przecież w pierwszej fazie powinna być znacznie nizsza niż w drugiej, a u Ciebie się rozhulalo w druga strone
Nie martw się na zapas, na pewno problem się rozwiaze szybciutko aaaa pomijam już to, ze w tym cyklu musi się uda !!
michalinka mam nadzieje Kochana, ze wczorajszy dzionek był udany
i spedziliscie go baaaardzo milo. Takie momenty sa bardzo ważne dla podtrzymania związku,a Wasz zasluguje na wszystko co najlepsze. Oczywiście nie zapomnij wymiziac fasolci i powiedz jej ze jutro ma się pięknie pokazac na usg :-)
A wlasnie, ja tez dziś mam usg, napisze w wolnej chwili jak wyszlo :*
miłego dzionka :*