reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

jak tak nas czytam to chyba żadna nie ma nadzieji i jak tu ma się coś udać! więcej wiary kobitki!!! Ja na przyszły cykl już jestem uzbrojona w testy Owu i zamierzam bardziej przyłożyć się do starań i wtedy uda się na pewno!:tak:

jestem zła że zrobiłam dzisiaj ten test. Wtedy miałabym więcej nadziei.
W pierwszej ciąży z synem wyszedł mi negatywny test w dniu spodziewanej @ dopiero po następnych dwóch dniach pokazały się dwie kreski. W drugiej ciąży miałam pozytywny już w 22dc także nie ma reguły z tymi testami.

Ostatnia edycja:
reklama
avensis
dzięki
ja to wiem też od ginki
i moja kumpela też tak miała :-(
no niestety
niby nie mam aż tak niskiego prog. ale najwyraźniej dla mojego organizmu zbyt mało i dlatego tak reaguje. Narazie duphaston nawet nie pomógł na plamienie
:-\

hej dziewczynki :*

Wpadlam na chwilke przed praca, bo spodziewam się ze dziś zastanie mnie taki Sajgon, ze nie będę miała czasu niestety zajrzeć :|

anuszka Ty się Kochana nie załamuj bo jeszcze nie ma powodu. Jeszcze czas do testowanka, wiec proszę o zapas pozytywnych myśli. Jak będzie problem, podejsle Ci trochę swoich, bo moje sa w nadmiarze, choć oczywscie w stosunku do wszystkich oprócz mnie :-pBo względem siebie zawsze wszystko w czarnych barwach widze.

happymama jak już pisałam, nic na razie nie jest przesadzone wiec czekamy na @ ew. w srode kolejne testowanko :tak:Będzie dobrze, musi być ! Chyba tak już jest ze żadna z Nas nie cierpi na zawyzona samoocenę,kazda z Nas pociesza druga, a sama w siebie nie potrafi uwierzyć. Ale jestem pewna, ze będzie tylko lepiej, popatrz ilu się w tym miesiącu staraczkom udało. Na pewno nie jesteśmy naznaczone wiec i dla Nas przyjdzie upragniony czas, może jest Nam dane poczekać na to dluzej niż inni, ale jeśli mamy być w końcu szczęśliwe i spełnione to może warto poczekać ? :tak:

Mimimoo nie znam się jeszcze za dobrze na temperaturkach, ale może po prostu taki cykl? Zobaczysz jaka będzie dzisiejsza, bo przecież w pierwszej fazie powinna być znacznie nizsza niż w drugiej, a u Ciebie się rozhulalo w druga strone :blink:Nie martw się na zapas, na pewno problem się rozwiaze szybciutko aaaa pomijam już to, ze w tym cyklu musi się uda !!

michalinka mam nadzieje Kochana, ze wczorajszy dzionek był udany :tak:i spedziliscie go baaaardzo milo. Takie momenty sa bardzo ważne dla podtrzymania związku,a Wasz zasluguje na wszystko co najlepsze. Oczywiście nie zapomnij wymiziac fasolci i powiedz jej ze jutro ma się pięknie pokazac na usg :-)
A wlasnie, ja tez dziś mam usg, napisze w wolnej chwili jak wyszlo :*

miłego dzionka :*

Hej dziewczyny u mnie tempka wysoko,nadal... tescior bladzioch bladziochow. Kreske widze ja moj maz nawet siostre obudzilam czy aby napewno sie nie myle. I ona tez ja widzi pod swiatlo po godiznie ta kreska jest wyrazniejsza duzo wyrazniejsza

Patuska - wow! super, gratulacje :)))

ja dzisiaj witam 25dc. Jestem dzisiaj w dobrym humorze. Pogoda cudna!
zabieram się do pracy!

milego dnia !!!

patu$ka
super
gratki :-D
ale się cieszę

Nuśka
ten twój optymizm !
tak-trochę wobec siebie by się przydało :-D
ale u mnie brak go trochę uzasadnione bo temp w dół :’(

michalina Nusia
czekamy na wynikł wizyt
happymama
owocnego pracowania

i coś dziś dola mam
jeszcze z łóżka nie wstałam a już mi się nie chce, a do roboty jak pomyśle że mam iść to mnie kur . . . bierze
takie piękne słońce a ja się smutam :-(
ale wam miłego dnia!

Tak bardzo czekałam na ten dzien i pojechaliśmy z mężem na to usg...panstwowo bo to ze skierowania po ostatniej wizycie jeszcze na której w sumie nic sie nie dowiedziałam. Teraz juz chodzę prywatnie ale sobie pomyślałam ze skorzystam z usg na NFZ w końcu to to samo. I gowno:( poszłam to zapytałam czy moze mąż wejść zobaczyć. Powiedział ze nie, w trakcie nic nie mówił a po jak zapytałam czy mogę dostać zdjecie( koleżanki dostawały bez pytania ale szły prywatnie) to powiedział ze trzeba było wcześniej mówić bo juz za późno. Na kartce wyczytalam ze jest echo zarodku ale zeby dał mi posłuchać bicia serca to nie( prywatnie oczywiście dają). Mòj siedział przed gabinetem podejscytowany i nawet fotki nie zobaczyl,ehhh szkoda gadać.

przykro mi że tak wyszło
dziwne
przecież jak idziesz państwowo to też dają!może jakiś palant ja bym się kłóciła

reklama
Do góry