reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
tygryseczek ja myślę, że tutaj trzeba by podziałać żeby tsh było bardziej w okolicach wartości 1. Mój endokrynolog twierdzi, że to najbardziej optymalna wartość. Nie dołuj się kochana, przecież musi się w końcu udać :-)

U nas też piękna pogoda, 21 stopni i slonce grzeje :-) szkoda że już koniec weekendu praktycznie...

moniqaa no u Nas niestety brzydko bardzo :( mam nadzieje, ze od jutra się ociepli.

avensis to ja widze, ze testujecie razem z anuszka ? :) Ja przenosze się na 11-go, bo co racja ro racja, lepiej później niż za wcześnie.

a ja też straciłam nadzieje ( pewnie zaraz dostane po głowie od Nuuśki) od rana brzuch boli typowo jak na okres. Do tego mnie podkusiło i zrobiłam test i oczywiście jedna kreska! Dzisiaj 24dc u mnie!

za to jest piękna pogoda i zmykam na dwór z dzieciakami.

happymama jak to tescior ???? Oj Kochana zloje Ci tylek za to :wściekła/y: ! Nie wolno tracic nadziei tak ? Wiec jej nie tracimy. Przyjdzie malpa, wtedy będziemy się smutac i zalic, ale na razie nie masz powodu do tego, żeby myslec ze się nie udało. Niepotrzebnie zrobilas test teraz, ale wiem ze czasem emocje biora gore, stało się - trudno.Spokojnie, nie denerwuj się proszę. Do planowanej @ jeszcze troszkę zostało, wiec jeden test nie może wszystkiego od razu przekreslac, bo zawsze może wyjść bubel prawda ?
Nie ma załamywania się Kochana Moja ! :ninja2:

Tez mnie dziś korciło, ale pomyslalam sobie - no taaa jasne, i tak by nie wyszlo nic. W końcu to dopiero 6dzien po wiec w takie cuda to ja nie wierze.Ale znowu mam takie dziwne uczucie, jakby cos mnie klulo, ale nie mogę powiedzieć, żeby to było w podbrzuszu. Bardziej u ujścia, tak jakby jakas gadzina siedziała mi na szyjce i klula szpilka.
Czasem jak czytam Was i to, ze macie uczucie, ze kobieta wie po prostu ze jest w ciąży, czuje to, zastanawiam się, co ze mna jest nie tak, ze nawet nie potrafie sobie wmowic tych odczuc :|

Ostatnia edycja:
ano widzisz, cierpliwość nie jest moją mocną stroną. No szkoda będzie jak nic nie wyjdzie w tym cyklu. Będę się czuła mocno oszukana przez swój organizm że tyle fałszywych alarmów wysyła! No ale teraz czekam cierpliwie i nie testuję już więcej chyba że @ nie pojawi się w środę to robię!

no właśnie o to chodzi że ja też nie chce stąd iść!cieszę się że nie jestem w tym postanowieniu sama :-D

no ja tak mam plam. czasem nawet ponad tydzień lub więcej przed @
ktoś już napisał że mam coś nie tak z faza lutealną/niski progesteron

no ponoć to plamienie przed @ nie jest dobre. Ja plamię ale tylko 1-2 dni przed @ czyli od jutra powinno się zacząć jakby co.

no właśnie o to chodzi że ja też nie chce stąd iść!cieszę się że nie jestem w tym postanowieniu sama :-D

no ja tak mam plam. czasem nawet ponad tydzień lub więcej przed @
ktoś już napisał że mam coś nie tak z faza lutealną/niski progesteron

Na wątku grudniówek jest dziewczyna z plamieniami i właśnie od niej wiem, że plamienia przed @, to niski poziom progesteronu.

Niedomoga lutealna - Specjalista radzi - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie

reklama
Avensis ja tez spodziewam sie @ 12.05 czyli za tydzien ale czekam cierpliwie bo moje przeczucie mowi ze tym razem znow klapa. Nie moge sobie przypomniec kiedy mialam pierwsze objawy w 1 ciazy , na pewno strasznie mnie meczyly mdłosci przez 3 msce, wyczekuje i tym razem takich objawow a tu nic stad wiem ze raczej nie ma fasolki.:no:

Do góry