reklama
Weronik@29
Fanka BB :)
Całą ciążę się kobieta stresuje chociażby ciąża spokojnie myśl pozytywnie i ciesz sie swoim stanemMamy troszkę stresu ostatnio i to takiego długotrwałego boje się że coś będzie nie taka. A do wizyty jeszcze 2tyg
kasiaa91
Stres nie ma wpływu na przebieg ciąży czy zagrożenie jej w jakikolwiek sposób, postaraj się tym nie męczyć bo wpędzasz się w jeszcze gorszy stres…Mamy troszkę stresu ostatnio i to takiego długotrwałego boje się że coś będzie nie taka. A do wizyty jeszcze 2tyg
Jula19
Ja bralam od 1 dc. Chociaz w tym cyklu na samym początku @ mialam jakieś dziwne plamienia więc brałam chyba gdzieś 4 dni tylko. Mam wrazenie że on u mnie ma efekt odwrotny bo muszę się doszukiwać śluzu w te dni...Dziewczyny przyszedl mi wiesiołek na ulotce jest napisane 2-4 tabletki dziennie. Jutro lub w niedzielę powinnam dostać okres, wczoraj test negatywny - mogę zacząć brac dzis czy czekać do tego 1dc?
Hope99
Ja bym zaczęła od 1dc lub ewentualnie od dziś ale np 2 tabletki do okresu zamiast 4.Dziewczyny przyszedl mi wiesiołek na ulotce jest napisane 2-4 tabletki dziennie. Jutro lub w niedzielę powinnam dostać okres, wczoraj test negatywny - mogę zacząć brac dzis czy czekać do tego 1dc?
Suoal
Aktywna w BB
Niestety nie stresuje się ciąża.... A raczej sytuacja pewna którą mamy już parę tygodniu. Jest to długotrwały stres mega mnie to męczy czy wszystko dobrze z dzieckiem.Całą ciążę się kobieta stresuje chociażby ciąża spokojnie myśl pozytywnie i ciesz sie swoim stanem
Jak to nie ma? Wiele publikacji jest na temat tego że jednak .. maStres nie ma wpływu na przebieg ciąży czy zagrożenie jej w jakikolwiek sposób, postaraj się tym nie męczyć bo wpędzasz się w jeszcze gorszy stres…
Fifonka
Olej z wiesiołka podobno może wywołać mikroskurcze macicy i poronienie na jej wczesnym etapie. Jeżeli jesteś pewna że ciąży nie ma to zaczynaj. Jak istnieje chociaż promil szansy to się wstrzymaj lepiej.Dziewczyny przyszedl mi wiesiołek na ulotce jest napisane 2-4 tabletki dziennie. Jutro lub w niedzielę powinnam dostać okres, wczoraj test negatywny - mogę zacząć brac dzis czy czekać do tego 1dc?
Tykaweronika
Witam ja również dołączę z mężem staramy się 14 miesięcy o pierwsze dzieckoJako że w pierwszym wątku o staraniach 2021 panuje wg wielu osób niefajna atmosfera i wprost zostało napisane że jeśli coś nam nie pasuje to dowidzenia…. tu wątek dla nowo starających się o pierwsze, drugie i kolejne dziecko i wszystkich tych które starają się już chwilę ale chciałyby dołączyć
Mam nadzieje że zakładając nowy wątek uda się nam poznać, wspierać i doczekać ciąży i porodu.
Proszę rozmawiajmy w miłej atmosferze, bez kółka wzajemnej adoracji, pamiętając tak jak każda może mieć swoje odmienne zdanie, tak każda zobowiązana jest do szacunku dla osób z którymi dyskutuje
Ja zacznę - Kasia, lat 30, w trakcie starań o drugiego bobasa, z pierwszym jeszcze przy piersi.
reklama
Bibi89
To mnie wystraszyłaś! Mikro szansa zawsze jest przed @ ale sikne dla pewności i zacznę od 1 tabletki. Taka ilość napewno nie zaszkodzi. W sumie na ulotce nie ma nic o ciążyOlej z wiesiołka podobno może wywołać mikroskurcze macicy i poronienie na jej wczesnym etapie. Jeżeli jesteś pewna że ciąży nie ma to zaczynaj. Jak istnieje chociaż promil szansy to się wstrzymaj lepiej.
Podziel się: