kasiaa91
Fanka BB :)
U mnie w tym miesiącu chyba nic z tego .... pojawia się typowy objaw miesiączkowy... czyli odbarwione palce pod złotem na czarno
o czym piszesz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w tym miesiącu chyba nic z tego .... pojawia się typowy objaw miesiączkowy... czyli odbarwione palce pod złotem na czarno
Ale po peaku możesz mieć różne LH - wysokie, niskie, nie ma to znaczenia, dlatego liczy się tylko pierwszy peak. Późniejsze ciemne krechy już nie.Jak to nie jest pozytywny?! Ja prdl... Aplikacja mi daje przy nim współczynnik 1.03 high (nie wiem co to znaczy bo pierwszy cykl z niej korzystam). Dla mnie te krechy są takie same... Litości. I ta miękka szyjka... Od 2 tygodni i otwarta i ten śluz. W ciąży raczej jest zamknięta. Płata mi figle ten organizm. I tak przez infekcje idzie na straty.
@olka11135 jak się czujesz ?
Przykro mi że tak długo przez to przechodziszFizycznie idealne. Psychicznie do d*py
Ciemnieją ale powoli. Niby jeszcze dwa dni do terminu miesiączki. W pierwszej ciąży 4 dni po spodziewanej miesiączce miałam średniego natężenia kreseczkę. Może teraz też tak będziei jak następne testy???
Piękny. Gratulacje !Ciemnieją ale powoli. Niby jeszcze dwa dni do terminu miesiączki. W pierwszej ciąży 4 dni po spodziewanej miesiączce miałam średniego natężenia kreseczkę. Może teraz też tak będzie
Test z dzisiaj.
Zobacz załącznik 1360343
Wiem jak się czujesz ale uwierz z czasem będzie lepiej ❤Fizycznie idealne. Psychicznie do d*py
SuperCiemnieją ale powoli. Niby jeszcze dwa dni do terminu miesiączki. W pierwszej ciąży 4 dni po spodziewanej miesiączce miałam średniego natężenia kreseczkę. Może teraz też tak będzie
Test z dzisiaj.
Zobacz załącznik 1360343