MoniaJ2424
Fanka BB :)
Nikt dziś nie testował?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja testowałam wczoraj wieczorem był negatywny więc zaczęłam do niedzieli i powtórzęZgodnie z listą @c_or_nelia i @klaudioszek
U mnie negatyw. Okres mam mieć w poniedziałek lub wtorek, ale już nie liczę na cud.Zgodnie z listą @c_or_nelia i @klaudioszek
Jest jeszcze czas !U mnie negatyw. Okres mam mieć w poniedziałek lub wtorek, ale już nie liczę na cud.
Toć to sporo dni! Jeszcze nic nie jest przesadzoneU mnie negatyw. Okres mam mieć w poniedziałek lub wtorek, ale już nie liczę na cud.
W obu ciążach już miałam pozytywny test w tym dniu cykluToć to sporo dni! Jeszcze nic nie jest przesadzone
Nigdy nie byłam w ciąży ale wiem, co dziewczyny tutaj piszą. Ciąża ciąży nie równa. Cykl cyklowi nie równy. Owulacja tez może być w innych dniach, zagnieżdżenie w innym dniu.W obu ciążach już miałam pozytywny test w tym dniu cyklu
Póki nie ma @ nie ma pewności zawsze owulka mogła się ciut przesunąć ja miałam cień 4 dni po terminie @ - ewidentnie owulka się przesunęłaW obu ciążach już miałam pozytywny test w tym dniu cyklu