reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

chodzi o to, ze zapisałam się tydzień temu raczej ze względu na to, ze np dzisiaj jest 34dc a ostatnie 2 cykle miałam ponad 50 dniowe. Wiec nie zapisałam się z myślą o potwierdzeniu ciąży itp tylko raczej po to żeby jeszcze raz zerknąć co może być przyczyna tak długich cykli. U mnie nawet prywatnie czeka się min 2 tygodnie na dlatego jak ten test owu wyszedł wreszcie pozytywny tak sobie pomyślałam, ze chyba lepiej przełożyć.
A to zmienia postać rzeczy, może przełóż o tydzień i dla pewności zrob test przed wizytą

reklama
Hej dziewczyny kupiłam dziś kilka testów i oczywiście mnie pokusiło żeby zatestować i negatywny :( owulację wg moich obserwacji miałam ok 1-2.01 więc już chyba nici :((( algorytm nie zadziałał w moim przypadku.
Zrobiłam dzisiaj to samo. Ow ok 3-4.01 tak mi się wydaje. Negatywny. Nadzieja umiera ostatnia, choć chyba już nie mam na co liczyć. Czuję takie wewnętrzne rozczarowanie. 😑

Trzymamy kciuki za dwie kreski 🤰 :

@Estuś 08.01 ✅
@Suoal 12.01 ✅
@MamaR 12.01 ✅
@@nxious 12.01 ✅
@c_or_nelia 13.01
@klaudioszek 14.01
@Nantes 20.01
@Bibi89 21.01
@Hope99 23.01
@Weronik@29 25.01
@Paulusman 26.01
@Natalia91 26.01
@Aewea 27.01
@MoniaJ2424 27.01
@Blondi_87 28.01
@AnnEmPe 31.01
@Nel331 02.02
@QueenK 02.02
@Lebkuchen_mum 06.02
@pannadarianna 12.02

Jeżeli chcesz się dopisać, pisz! :)
Weszłam sprawdzić jak u was :) nadal nie mogę uwierzyć w zielone przy moim nicku. Chyba nie dotrze do mnie póki nie będę po pierwszej wizycie.

reklama
Do góry