Bibi89
Fanka BB :)
O to prawie już!Ja w czwartek. Nie wiem czy ktos jutro testuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to prawie już!Ja w czwartek. Nie wiem czy ktos jutro testuje.
Bez sensu ten algorytm teraz bo same negatywy ... mam nadzieję że któraś go złamie szybciutkoCoś nam się algorytm posypał...
Ale to tylko formalność będzie. Brzuch dziś zaczął boleć jak na @, śluz gęsty biały jak na @ i ból ud jak na @. Jeszcze delikatny wkurwik akurat na okresik czyli wszystko się zgadza jutro idę zrobić sobie amh i prolaktynę.O to prawie już!
Rozbawił mnie ten delikatny wkurwikAle to tylko formalność będzie. Brzuch dziś zaczął boleć jak na @, śluz gęsty biały jak na @ i ból ud jak na @. Jeszcze delikatny wkurwik akurat na okresik czyli wszystko się zgadza jutro idę zrobić sobie amh i prolaktynę.
Ja zawsze liczę od krwawienia , takiego krwistego bierzesz clo?U mnie okres jutro a właśnie mam delikatnie różowy śluz wiec się chyba dziś zacznie. Tylko nie wiem czy w takim razie 1dc liczyć od dziś czy od jutra jak się rozkręci ? Bo mam brać leki na stymulację od 3dc
Narazie delikatny. Jak przyjdzie krwawa dama to będzie gniew, gorycz i ryk w jednymRozbawił mnie ten delikatny wkurwik
Powinno sie od pojawienia żywej krwi podobno. Po za tym jest wieczor wiec na pewno policzylabym jutro jaki 1 dc. Niby, że jak @ zaczyna sie w okolicach godziny 20 to liczymy kolwjny dzien jako 1 dc.U mnie okres jutro a właśnie mam delikatnie różowy śluz wiec się chyba dziś zacznie. Tylko nie wiem czy w takim razie 1dc liczyć od dziś czy od jutra jak się rozkręci ? Bo mam brać leki na stymulację od 3dc
Mam lametta i clo i mam zacząć od lametty i sobie ma przemian brać co cyklJa zawsze liczę od krwawienia , takiego krwistego bierzesz clo?