reklama
B
B206
Gość
To co? Jutro tescik?Ja miałam dziś mieć @ i cisza... Nawet "wywoływałam z mężem"... i dalej nic
salamandra66
Fanka BB :)
Ooo robiłaś teścior ?Ja miałam dziś mieć @ i cisza... Nawet "wywoływałam z mężem"... i dalej nic
salamandra66
Niby ja , ale raczej okres będzieA kto teraz kolejny na liście do testowania ??
B
B206
Gość
Coś nam się algorytm posypał...
QueenK
To co? Jutro tescik?
Ooo robiłaś teścior ?
robiłam w ubiegły piątek sylwestrowy (23dc) bete i progesteon beta 0,1 a prog 12 więc się nie nastawiam tym bardziej, że mieliśmy jedną próbę tylko w dniu kiedy mi gin i testy przewidziały owulację, ale ja jej nie czułam tak jak zawsze więc cholera wie, czy była... jak do jutra nic się nie zacznie to chyba trzeba będzie zrobić tego testa jeszcze. Wolałabym już mieć @ i jutro jechać na badania i się zgłosić do mojego gina bo mieliśmy zacząć jakieś czarowanie a tu jak na złość się zapowiada jakieś przesunięcie
Jula19
Byłam i niezla szopka wyszla. Okazało się że jest tam dwóch o tym samym nazwisku i zapisali mnie nie do tego. Pan w recepcji źle mnie zrozumiał. I kolejna wizyta 27.01 dopiero. Żeby nie było że przyjechałam beż sensu zrobili mi na NFZ usg tarczycy żebym już miała na wizytę do endokrynologa. Tarczyca czysta taki plus tego wszystkiego.@Jula19 i jak? Byłaś już u tego nowego lekarza czy jesteś jeszcze przed wizyta?
Ale już dzwonilam do mojego gin co z tymi plamieniami i wizyta 13.01. Także kazał mi potraktować to jako miesiączke...nie wiem dziwne to bo nadal się nie rozkrecila...
Ostatnia edycja:
MamaR
Ja mam zalecone zastrzyki z heparyny zaraz po pozywnym teście. Żadnych mutacji nie badalam ale miałam dwa razy już zakrzepice w krótkim czasie i gin stwierdził że nie ważne jakie wyjdą badania genetyczne to muszę brać zastrzyki więc szkoda mi kasy na te badania. Oprocz zastrzyków mam zalecony metylowany kwas foliowy
U mnie cisza a jest 28dc , jak do piątku nie będzie @ to pójdę zbadać drugi raz ten progesteron.
U mnie cisza a jest 28dc , jak do piątku nie będzie @ to pójdę zbadać drugi raz ten progesteron.
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja w czwartek. Nie wiem czy ktos jutro testuje.A kto teraz kolejny na liście do testowania ??
Podziel się: