Bierę październik w ciemno!Sam Nobel na przykład
reklama
Atramentowa
Fanka BB :)
No nie ma opcji za bardzo bo jesteśmy dziś w podróży... Może zrobię po świętach. Dziś mam 25 dc dopiero, 10-11dpo wg moich obliczeń. Teraz tylko żeby to nie był znowu biochem jak w sierpniuSzukaj otwartego labu jak masz mozliwosc Gratulacje
Madame83
Trzymamy kciukiNo nie ma opcji za bardzo bo jesteśmy dziś w podróży... Może zrobię po świętach. Dziś mam 25 dc dopiero, 10-11dpo wg moich obliczeń. Teraz tylko żeby to nie był znowu biochem jak w sierpniu
Natalia91
U mnie biało tak jak się spodziewałam [emoji846]
@Natalia91 , @Nantes , jak u Was sytuacja? [emoji3590]
U
użytkowniczka Co
Gość
Gratulacje!No nie ma opcji za bardzo bo jesteśmy dziś w podróży... Może zrobię po świętach. Dziś mam 25 dc dopiero, 10-11dpo wg moich obliczeń. Teraz tylko żeby to nie był znowu biochem jak w sierpniu
Atramentowa
Bardzo dziękuję i Tobie też składam najlpesze (czyli wiadomo jakie w tym wypadku) życzenie!Kochana jak! cudnownie! To się nazywa prezent urodzinowy dorzucamy zatem wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i najpiękniejszy komplet
Atramentowa
I w ogóle z okazji tych Świąt każdej z nas życzę w przyszłym roku cudu, i to nie tylko w postaci dwóch kresek ale zdrowego małego człowieka na rękach!
Magda 1996
@Atramentowa Gratulacje
Póki czas to życzę Wam wszystkim wesołych i spokojnych świąt pamiętajcie jeśli nie w tym roku to w przyszłym musi się udać
Póki czas to życzę Wam wszystkim wesołych i spokojnych świąt pamiętajcie jeśli nie w tym roku to w przyszłym musi się udać
Bibi89
W sensie ze biorę progesteron dopochwowo w tym cykluNie zajarzylam, o co chodzi z tym progesteronem. W sensie, ze badalas?
Mój NiemążZnamy jakichś geniuszy spod znaku wagi?
reklama
Bibi89
No jak to co? Ma prezent świąteczny trzymam kciuki!Boże co o tym sądzicie? Aż mi się ręce trzęsą. Zdjecie po 3 min, test 10 z DOZu
Podziel się: