reklama
Zdrówka Dziewczyny! samych pozytywnych wieści na najbliższy rok! Dla tych niezakreskowamych 2 kresek, a dla tych zakreskowanych spokojnych 9 miesięcy Spełnienia marzeń, pogody ducha i samych sukcesów, bo nie samą ciążą człowiek żyje. Wesołych Świąt
O jaa. Ja już tej daty nie zobaczyłam! Wszystkiego najlepszego! Same życzenia dzisiaj zbierasz! Buziaki!!!!@Madame83 wszystkiego najlepieszego z okazji urodzin i wszystkim staraczkom Wesołych świąt! I aby nowy rok obrodził nas obficie i chojnie za te lata/miesiące starań ❤
Madame83
Fanka BB :)
Bardzo dziękuję@Madame83 wszystkiego najlepieszego z okazji urodzin i wszystkim staraczkom Wesołych świąt! I aby nowy rok obrodził nas obficie i chojnie za te lata/miesiące starań ❤
Wszystkim nam spokojnych świąt, z dala od trosk i w morzu uśmiechu
Madame83
O jaa. Ja już tej daty nie zobaczyłam! Wszystkiego najlepszego! Same życzenia dzisiaj zbierasz! Buziaki!!!!
olka11135
Nantes
@ na pokładzie liczymy na kolejny a zarazem drugi cykl starań a dzisiaj życzę wszystkim spokojnych, rodzinnych świąt z wolną głowa od tego wszystkiego i z pysznym serniczkiem i grzybowa@Natalia91 , @Nantes , jak u Was sytuacja?
reklama
Podziel się: