Madame83
Fanka BB :)
Kochana jak! cudnownie! To się nazywa prezent urodzinowy dorzucamy zatem wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i najpiękniejszy komplet
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jak! cudnownie! To się nazywa prezent urodzinowy dorzucamy zatem wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i najpiękniejszy komplet
Następny cykl należy do nas!Analiza srajtaśmy wykazała pokaźne ilości różowego śluzu, z lekką domieszką czerwieni. 1-2 dni i będzie okres jak nic. Cycki przestały mnie boleć, wiec wszystko się zgadza
Gratuluje!!!Boże co o tym sądzicie? Aż mi się ręce trzęsą. Zdjecie po 3 min, test 10 z DOZu
Październik to jaki znak zodiaku?Następny cykl należy do nas!
To będzie wagaPaździernik to jaki znak zodiaku?
Szukaj otwartego labu jak masz mozliwosc GratulacjeBoże co o tym sądzicie? Aż mi się ręce trzęsą. Zdjecie po 3 min, test 10 z DOZu
Znamy jakichś geniuszy spod znaku wagi?To będzie waga
Sam Nobel na przykładZnamy jakichś geniuszy spod znaku wagi?