pamiętaj, że testujemy razem. Może wspólnie będzie łatwiej wytrzymać i nie zrobić fail startu! Wiec umawiamy się na 14/12 i kropkaJa zrobię w 26/27dc, czyli właśnie ten 13/14. Mam cykle 30 dni.
To czekanie jest ciężkie. Ale chyba wolę zrobić test tego 14, już bliżej terminy okresu.
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Jasne, to czekamy do 14pamiętaj, że testujemy razem. Może wspólnie będzie łatwiej wytrzymać i nie zrobić fail startu! Wiec umawiamy się na 14/12 i kropka
L
Lebkuchen_mum
Gość
W intwrnecie pisze w jednym miejscu twarda w innym rozpulchniona a przed chwila jeszcze czytalam ze jakas kobieta miala nisko i jak na okres a byla w ciazyW teorii wysoko, zamknięta i twarda.
Przynajmniej ja tak byłam nauczona
kasiaa91
Fanka BB :)
eeee…. To ona zwykłym śmiertelnikiem nie była wg legend?To Maryja była niepokolanie poczęta
25 marca jest święto "zwiastowania" i wtedy 9 mcy sie zgadza
Też to kiedyś wzbudziło moje zdziwienie więc docztałam
kasiaa91
Będzie będzie.Dla mnie to jakaś czarna magia. Czy na mój "babski" rozum może być tak, że po dwóch porodach ona nigdy nie będzie tak idealnie zamknięta?
kasiaa91
Bez przesady, partner tez pewnie gmera i paluchem i penisem i krzywdy nie zrobi.Jak podejrzewasz u siebie ciążę to radze tam juz nie gmerać paluchem po co ci jakas infekcja. Lada dzień się dowiesz .
Infekcji od włożenia do pochwy czystego palca nikt nie dostanie.
kasiaa91
AllegroGdzie kupujecie testy owulacyjne i ciążowe? Te w rosmannie wychodzą dość drogo. Na stronie doz.pl sa tańsze, ale jeszcze szukam innego miejsca na zamówienie hurtowych ilości.
L
Lebkuchen_mum
Gość
RacjaBez przesady, partner tez pewnie gmera i paluchem i penisem i krzywdy nie zrobi.
Infekcji od włożenia do pochwy czystego palca nikt nie dostanie.
reklama
Allegro
Jakaś konkretna marka? Czy różne testujesz?
Podziel się: