reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja raz próbowałam sprawdzac szyjke ale to dla mnie czarna magia kiedy wysoko kiedy nisko kiedy otwarta kiedy zamknięta 😄
Za to mega się cieszę bo dziś wkoncu po 50 dniach dostałam normalnej miesiączki wiec liczę że płodność wróciła po wyciągnięciu implantu. Nie wiem czy dam radę czekać ze staraniami do następnego cyklu tak jak mi gin zalecił ( ze względu na operację w znieczuleniu ogólnym w listopadzie ) 🙃
Na wszelki wypadek wjechał już wiesiołek, kwas foliowy metylowany i wit D 😛

U mnie słabo
Beta <2,3mlU/ml
Progesteron 14,97ng/ml
Tsh 3, 503

Martwi mnie to tsh, robię je 3 raz w tym roku. Luty 2,2, październik 2,1 i teraz nagle 3,5! A odżywiam się dużo zdrowiej i jem suple, nigdy nie miałam problemow z hormonami 😭😭
O jej a bierzesz jakies leki na tarczyce? Przy takim Tsh chyba ciężko zajść z tego co słyszałam 🤔sama zrobiłam badania i czekam Na wyniki

Dziewczyny HELP. Jakie macie pomysły 🤣na prezenty dla mężów na święta ? 😳😳😳
Piżama, jakiś set na siłownie bo tego w zasadzie mu brakuje. Jeśli nic nie znajdę to kupie gift card do tk maxx. Na rocznice kupiłam portfel, który wybierałam kilka dni uwzględniając jego wszystkie wymogi, ale "skóra nie taka jak w poprzednim" i musiałam odesłać. Wtedy też obiecałam sobie, że będzie dostawał tylko vouchery 🤣

Piżama, jakiś set na siłownie bo tego w zasadzie mu brakuje. Jeśli nic nie znajdę to kupie gift card do tk maxx. Na rocznice kupiłam portfel, który wybierałam kilka dni uwzględniając jego wszystkie wymogi, ale "skóra nie taka jak w poprzednim" i musiałam odesłać. Wtedy też obiecałam sobie, że będzie dostawał tylko vouchery 🤣
Tak, ja uważam, ze wszelkie vouchery są najlepsze, bo jednak mimo, ze znamy meża to moze sobie sam wybrac co mu odpowiada xD Ja to się normalnie mojego pytam co chce i on mówi i vice versa xD

reklama
Do góry