kasiaa91
Fanka BB :)
Ja miałam z clearblueJakaś konkretna marka? Czy różne testujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam z clearblueJakaś konkretna marka? Czy różne testujesz?
Pinki strumeniowe na allegro. Przy allegro SMART 43 zł za 13 testówGdzie kupujecie testy owulacyjne i ciążowe? Te w rosmannie wychodzą dość drogo. Na stronie doz.pl sa tańsze, ale jeszcze szukam innego miejsca na zamówienie hurtowych ilości.
O jej a bierzesz jakies leki na tarczyce? Przy takim Tsh chyba ciężko zajść z tego co słyszałam sama zrobiłam badania i czekam Na wynikiU mnie słabo
Beta <2,3mlU/ml
Progesteron 14,97ng/ml
Tsh 3, 503
Martwi mnie to tsh, robię je 3 raz w tym roku. Luty 2,2, październik 2,1 i teraz nagle 3,5! A odżywiam się dużo zdrowiej i jem suple, nigdy nie miałam problemow z hormonami
Piżama, jakiś set na siłownie bo tego w zasadzie mu brakuje. Jeśli nic nie znajdę to kupie gift card do tk maxx. Na rocznice kupiłam portfel, który wybierałam kilka dni uwzględniając jego wszystkie wymogi, ale "skóra nie taka jak w poprzednim" i musiałam odesłać. Wtedy też obiecałam sobie, że będzie dostawał tylko voucheryDziewczyny HELP. Jakie macie pomysły na prezenty dla mężów na święta ?
Tak, ja uważam, ze wszelkie vouchery są najlepsze, bo jednak mimo, ze znamy meża to moze sobie sam wybrac co mu odpowiada xD Ja to się normalnie mojego pytam co chce i on mówi i vice versa xDPiżama, jakiś set na siłownie bo tego w zasadzie mu brakuje. Jeśli nic nie znajdę to kupie gift card do tk maxx. Na rocznice kupiłam portfel, który wybierałam kilka dni uwzględniając jego wszystkie wymogi, ale "skóra nie taka jak w poprzednim" i musiałam odesłać. Wtedy też obiecałam sobie, że będzie dostawał tylko vouchery
to ja przed okresem jestem a mam płaski brzuch jak nie wiem xD ale za to psychiczny wkurwPowiem wam, że dziś mam jakiś dziwny dzień. Wywaliło mi tak brzuch, że musiałam założyć ciążową bluzkę