reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ojej, post edytowany.
Pani idealna, która zawsze ponoć miała być na pierwszym miejscu nie potrafi odróżnić znaku mniejszości od większości…
No cóż, nawet laboratorium potrafisz wytknąć błąd bo Ty wiesz lepiej. Poki co beta jest negatywna i tyle w temacie.
Ale ty idiotka jesteś 😂😂😂
Śmieszne aż 🤣
Wiesz co szkoda mi cię jest. To musi być strasznie przykre mieć takiego kija w du*ie 🙂
Co starania nie wychodzą i chcesz się wyżyć na kimś innym? Nie martw się ja mam wspaniałe życie, o którym ty za pewne możesz pomarzyć.
Musisz mieć na prawdę przykre i nie udane życie, że bardziej interesuje cię życie kogoś innego niż swoje 🙂
Jeśli chciałaś mi sprawić np przykrość to sorki ale ci się nie udało 😘 żebyś ty się przypadkiem nie zdziwiła jak zawitam z 2 kreskami o które jak widzę ty masz straszny ból du*y 😂😂😂 żenująca jesteś

Zgłosiłam cię. Mam nadzieję, źe twoje konto zostanie usunięte, a IP zablokowane na BabyBoom za to, co wypisujesz na wątku nawet w nim nie uczestnicząc. Zajmij się swoim życiem.
Już się teraz tym nie przejęłam a nawet zaśmiałam. Jak to jej usuną to założy inne. I szczerze mam to gdzieś. Ja czy w tym cyklu czy za kilka cykli prędzej czy później zajdę zresztą mam już wspaniałego synka. Ją zapewne zjada czysta zazdrość z którą nie umie sobie poradzić. @snów_white pamiętaj...to można leczyć!

Mamy dziś ubieranie choinki w pracy i przyszla moja koleżanka księgowa która ma za 2 miesiące termin… cieszę się jej szczesciem, ale bardzo ciężko mi się na nią patrzy dziś :(
Mam to samo :(. Znajomi zaprosili nas na sylwestra, a ona jest w 3 miesiącu ciąży. Oczywiście wiem, że kosztowało ich to 1,5 roku starań, nerwów pewnie i łez i tłumaczę sobie, że i na mnie przyjdzie czas. Nie mniej zwyczajnie przykro i tyle.

Mam to samo :(. Znajomi zaprosili nas na sylwestra, a ona jest w 3 miesiącu ciąży. Oczywiście wiem, że kosztowało ich to 1,5 roku starań, nerwów pewnie i łez i tłumaczę sobie, że i na mnie przyjdzie czas. Nie mniej zwyczajnie przykro i tyle.
To zupełnie naturalna reakcja. I bardzo dobrze sobie tłumaczysz, bo to tylko kwestia czasu🙂 tak trzeba myśleć 🙂💚

Już się teraz tym nie przejęłam a nawet zaśmiałam. Jak to jej usuną to założy inne. I szczerze mam to gdzieś. Ja czy w tym cyklu czy za kilka cykli prędzej czy później zajdę zresztą mam już wspaniałego synka. Ją zapewne zjada czysta zazdrość z którą nie umie sobie poradzić. @snów_white pamiętaj...to można leczyć!
Jeśli zablokują jej IP to nie założy i mam nadzieję, że właśnie tak będzie. Takie osoby nie powinny mieć dostępu do internetu.

ja tez sobie tak tłumacze. Mój mąż tak samo, od rana próbuje mi przetłumaczyć. A mi po prostu jest przykro…

reklama
Do góry