Nel331
Fanka BB :)
Trzymam kciuki Czekamy jutro na zdjęcie testu z II kreseczkamiTak chyba jutro bo tydzień po tym krwawiłam 3 dni jakby zagnieżdżenie wiec może coś wyjdzie , jak nie bd czekac na okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki Czekamy jutro na zdjęcie testu z II kreseczkamiTak chyba jutro bo tydzień po tym krwawiłam 3 dni jakby zagnieżdżenie wiec może coś wyjdzie , jak nie bd czekac na okres
Koja znajoma urodziła 8 marca wiec ma najlepszy prezentTo i tak lepiej niż brat, który ma urodziny 2 listopada ...
Jak jest jakiś słaby dzień na urodzenie to na pewno wtedy urodzę xD Śmiałam się w lipcu do męża, teraz pewnie wcelujemy w 1 czerwca xD
Ja mam synka z 22 grudnia taki prezent na święta mieliśmy a miałam termin na 5 stycznia
Oooo szybko dałaś znaćPoszło w pracy zaświadczenie, że jestem ciężarna
Musiałam, mam pracą na drabinie, więc musiałam od razu. Dodatkowo mam pracę w nocy, dźwiganie towaru to nie takie latwe było, ale mus to musOooo szybko dałaś znać
No pewnie, nie ma co ryzykowacMusiałam, mam pracą na drabinie, więc musiałam od razu. Dodatkowo mam pracę w nocy, dźwiganie towaru to nie takie latwe było, ale mus to mus