Ja jutro chyba do bety też dołączę progesteronZobacz załącznik 1342719U mnie wyglada to nawet obiecująco i po raz pierwszy mam jako taką nadzieje ze to może będzie zdrowa wewnątrzmaciczna ciąża - progesteron >25 to marker ciąży wewnatrzmacicznej właśnie
reklama
Nel331
Fanka BB :)
Znając moje wkręty to jakbym Np jutro lub w sobotę zrobiła betę i wyszedłby brak ciąży to ja i tak by sobie wkręciła, ze czas do miesiączki jest to i czas na betę pozytywna jestMoże chce sobie zrobić prezent na Mikołajki?
A tak serio to @Nel331 - rozumiem, u mnie tak dziś było z betą, nie chciałam jej robić bo robiąc te testy codziennie do wtorku mogę liczyć na cud. A ujemna beta by już totalnie pogrzebała mój nastrój
olka11135
Znając moje wkręty to jakbym Np jutro lub w sobotę zrobiła betę i wyszedłby brak ciąży to ja i tak by sobie wkręciła, ze czas do miesiączki jest to i czas na betę pozytywna jest
No ja już jestem wkręcona, że owu była jednak 23.11 więc nic dziwnego, że jeszcze testy nie wychodzą i że na bank 7.12 będzie pozytyw człowiek stary a głupi
Nel331
Ja wlsnie miałam owu 23-24.11 wiec masz jeszcze czasNo ja już jestem wkręcona, że owu była jednak 23.11 więc nic dziwnego, że jeszcze testy nie wychodzą i że na bank 7.12 będzie pozytyw człowiek stary a głupi
olka11135
Ja wlsnie miałam owu 23-24.11 wiec masz jeszcze czas
Super by było jakbyśmy razem trafiły na ten sam termin choć ja tak jak mówiłam - przenoszę na bank.
Z córką miałam termin na 26 sierpnia, pakowałam torbę do szpitala 29 sierpnia, 1 września urodziłam
salamandra66
To tak samo jak jaJa wlsnie miałam owu 23-24.11 wiec masz jeszcze czas
Nel331
Byline super Tym bardziej jesli się uda to miałabym od kogo czerpać wiedzę bo to byłaby moja 1 ciąża Córa ma urodziny w dniu rozpoczęcia szkoły.. No nie zazdroszczeSuper by było jakbyśmy razem trafiły na ten sam termin choć ja tak jak mówiłam - przenoszę na bank.
Z córką miałam termin na 26 sierpnia, pakowałam torbę do szpitala 29 sierpnia, 1 września urodziłam
Nel331
Testujesz w tym tyg ?To tak samo jak ja
salamandra66
Tak chyba jutro bo tydzień po tym krwawiłam 3 dni jakby zagnieżdżenie wiec może coś wyjdzie , jak nie bd czekac na okresTestujesz w tym tyg ?
reklama
olka11135
Byline super Tym bardziej jesli się uda to miałabym od kogo czerpać wiedzę bo to byłaby moja 1 ciąża Córa ma urodziny w dniu rozpoczęcia szkoły.. No nie zazdroszcze
To i tak lepiej niż brat, który ma urodziny 2 listopada ...
Jak jest jakiś słaby dzień na urodzenie to na pewno wtedy urodzę xD Śmiałam się w lipcu do męża, teraz pewnie wcelujemy w 1 czerwca xD
Podziel się: