reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Może chce sobie zrobić prezent na Mikołajki? :p

A tak serio to @Nel331 - rozumiem, u mnie tak dziś było z betą, nie chciałam jej robić bo robiąc te testy codziennie do wtorku mogę liczyć na cud. A ujemna beta by już totalnie pogrzebała mój nastrój
Znając moje wkręty to jakbym Np jutro lub w sobotę zrobiła betę i wyszedłby brak ciąży to ja i tak by sobie wkręciła, ze czas do miesiączki jest to i czas na betę pozytywna jest 😂

Znając moje wkręty to jakbym Np jutro lub w sobotę zrobiła betę i wyszedłby brak ciąży to ja i tak by sobie wkręciła, ze czas do miesiączki jest to i czas na betę pozytywna jest 😂

No ja już jestem wkręcona, że owu była jednak 23.11 więc nic dziwnego, że jeszcze testy nie wychodzą i że na bank 7.12 będzie pozytyw 🙈 człowiek stary a głupi

Super by było jakbyśmy razem trafiły na ten sam termin :) choć ja tak jak mówiłam - przenoszę :D na bank.
Z córką miałam termin na 26 sierpnia, pakowałam torbę do szpitala 29 sierpnia, 1 września urodziłam :D
Byline super ❤️ Tym bardziej jesli się uda to miałabym od kogo czerpać wiedzę bo to byłaby moja 1 ciąża 😊Córa ma urodziny w dniu rozpoczęcia szkoły.. No nie zazdroszcze 😃

reklama
Byline super ❤️ Tym bardziej jesli się uda to miałabym od kogo czerpać wiedzę bo to byłaby moja 1 ciąża 😊Córa ma urodziny w dniu rozpoczęcia szkoły.. No nie zazdroszcze 😃

To i tak lepiej niż brat, który ma urodziny 2 listopada ...

Jak jest jakiś słaby dzień na urodzenie to na pewno wtedy urodzę xD Śmiałam się w lipcu do męża, teraz pewnie wcelujemy w 1 czerwca xD

Do góry