reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Może chce sobie zrobić prezent na Mikołajki? :p

A tak serio to @Nel331 - rozumiem, u mnie tak dziś było z betą, nie chciałam jej robić bo robiąc te testy codziennie do wtorku mogę liczyć na cud. A ujemna beta by już totalnie pogrzebała mój nastrój
Znając moje wkręty to jakbym Np jutro lub w sobotę zrobiła betę i wyszedłby brak ciąży to ja i tak by sobie wkręciła, ze czas do miesiączki jest to i czas na betę pozytywna jest 😂

Znając moje wkręty to jakbym Np jutro lub w sobotę zrobiła betę i wyszedłby brak ciąży to ja i tak by sobie wkręciła, ze czas do miesiączki jest to i czas na betę pozytywna jest 😂

No ja już jestem wkręcona, że owu była jednak 23.11 więc nic dziwnego, że jeszcze testy nie wychodzą i że na bank 7.12 będzie pozytyw 🙈 człowiek stary a głupi

Super by było jakbyśmy razem trafiły na ten sam termin :) choć ja tak jak mówiłam - przenoszę :D na bank.
Z córką miałam termin na 26 sierpnia, pakowałam torbę do szpitala 29 sierpnia, 1 września urodziłam :D
Byline super ❤️ Tym bardziej jesli się uda to miałabym od kogo czerpać wiedzę bo to byłaby moja 1 ciąża 😊Córa ma urodziny w dniu rozpoczęcia szkoły.. No nie zazdroszcze 😃

reklama
Byline super ❤️ Tym bardziej jesli się uda to miałabym od kogo czerpać wiedzę bo to byłaby moja 1 ciąża 😊Córa ma urodziny w dniu rozpoczęcia szkoły.. No nie zazdroszcze 😃

To i tak lepiej niż brat, który ma urodziny 2 listopada ...

Jak jest jakiś słaby dzień na urodzenie to na pewno wtedy urodzę xD Śmiałam się w lipcu do męża, teraz pewnie wcelujemy w 1 czerwca xD

Do góry