reklama
Weronik@29
Fanka BB :)
Też tak mialam w pierwszej ciąży . Gdyby nie testy to tez bym myślała że okres dostaneWiecie co czuje się jakbym miała @ dostać, boli mnie krzyż, i mam uczucie takiego pełnego brzucha. Gdyby nie ta beta i testy to myślałabym ze @idzie
No gdyby nie to, to na bank bym myślała ze to małpa idzie, może i te moje plamienie to zagnieżdżenie fasolki, bo akurat brakuje mi 3 dni do małpyTeż tak mialam w pierwszej ciąży . Gdyby nie testy to tez bym myślała że okres dostane
Weronik@29
U ciebie juz po skoro testy wychodzą inaczej nie wytwarza sie hormon Hcg . Dopiero po zagniezdzeniu. Duże zmiany w ciele zachodzą to i plamienia się zdarzają. Jutro lekarz ci powie co i jak nie martw sie. Mamy tu koleżankę co ostro krwawila a w ciąży jest hihiNo gdyby nie to, to na bank bym myślała ze to małpa idzie, może i te moje plamienie to zagnieżdżenie fasolki, bo akurat brakuje mi 3 dni do małpy
Mam nadzieję ze to jakieś zmiany hormonalne, bo aż do pracy mi się nie chce iśćU ciebie juz po skoro testy wychodzą inaczej nie wytwarza sie hormon Hcg . Dopiero po zagniezdzeniu. Duże zmiany w ciele zachodzą to i plamienia się zdarzają. Jutro lekarz ci powie co i jak nie martw sie. Mamy tu koleżankę co ostro krwawila a w ciąży jest hihi
olka11135
Mam nadzieję ze to jakieś zmiany hormonalne, bo aż do pracy mi się nie chce iść
HCG zaczyna się wytwarzać do 48h po zagnieżdżeniu żeby wyłapał je test lub badanie krwi więc ta krew to raczej nie to. Ale czasem mamy jakieś małe podrażnienia itp. więc na spokojnie. Szkoda, że progesteronu nie zrobiłaś bo za niski czasem daje właśnie takie objawy - ale to luz bo lekarz Ci przepisze leki i będzie okej
Ja w drugiej ciąży mocno plamiłam do 12tc - nic nie brałam bo nie chciałam (takie mam przekonania) i moja ancymonka ma już 6 lat także na spokojnie
olka11135
Ja znikam na kilka dni z forum. Pojawię się po niedzieli ❤❤ miłego
Odpoczywaj!
A w poniedziałek rano wpadaj tu z pozytywnym testem
Ale hormony to dają mi czadu, zadzwoniłam ze nie jestem w stanie psychicznie do pracy przyjśćHCG zaczyna się wytwarzać do 48h po zagnieżdżeniu żeby wyłapał je test lub badanie krwi więc ta krew to raczej nie to. Ale czasem mamy jakieś małe podrażnienia itp. więc na spokojnie. Szkoda, że progesteronu nie zrobiłaś bo za niski czasem daje właśnie takie objawy - ale to luz bo lekarz Ci przepisze leki i będzie okej
Ja w drugiej ciąży mocno plamiłam do 12tc - nic nie brałam bo nie chciałam (takie mam przekonania) i moja ancymonka ma już 6 lat także na spokojnie
pannadarianna
Dzisiaj kolejny dzień jajnikowego party - tym razem lewy!
reklama
wezsietatatooo
Dzień Dobry wszystkim,
Gratuluje tym, które dopatrzyły się dwóch kreseczek. Wracam po zabiegu ze spokojną głową przynajmniej do momentu odbioru histo i mocnym postanowieniem, że wracam na siłownie żeby zająć czymś głowę
Gratuluje tym, które dopatrzyły się dwóch kreseczek. Wracam po zabiegu ze spokojną głową przynajmniej do momentu odbioru histo i mocnym postanowieniem, że wracam na siłownie żeby zająć czymś głowę
Podziel się: