Ściskamy Cie bardzo mocno kochanaU mnie też niestety biel vizira
Jestem totalnie rozbita psychicznie dlatego robię sobie przerwę - od forum na pewno, a czy w kolejnym cyklu będę psychicznie gotowa się starać to jeszcze zobaczymy
Każdej z Was życzę dwóch kreseczek i spokoju psychicznego!
reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
Ja robię w poniedziałek i środę betę i progesteron zeby zobaczyć co i jak. I staram się spokojnie czekać na wizytę…
Z nudów i desperacji zrobiłam siekany test i krecha jest naprawdę ciemna już więc na razie widać że ciąża się dalej rozwija.
Z nudów i desperacji zrobiłam siekany test i krecha jest naprawdę ciemna już więc na razie widać że ciąża się dalej rozwija.
Ja mam dobre przeczucia co do Twojej sytuacjiJa robię w poniedziałek i środę betę i progesteron zeby zobaczyć co i jak. I staram się spokojnie czekać na wizytę…
pannadarianna
Kasia chyba miałaś racje co do tych objawow owu. Boli mnie dalej. Z mężem dopiero będziemy się widzieli wieczorem bo pojechał do mojej mamy meble skręcać, nie wiem czy nie będzie za pozno…Takie objawy owulacji ?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ale mam dzis bole miesiaczkowe a dopiero jestem po owulacji. Nie wiem o co chodzi bo nigdy tak nie mialam...a na pewno odkąd urodzilam synka ani razu cos takiego sie nie wydarzylo. Od piku minelo 2 dni wiec za wczesnie na cokolwiek
kasiaa91
Może po prostu opuchnięta macica Ci dokucza ? Ja po owulacji czasami tak czułamAle mam dzis bole miesiaczkowe a dopiero jestem po owulacji. Nie wiem o co chodzi bo nigdy tak nie mialam...a na pewno odkąd urodzilam synka ani razu cos takiego sie nie wydarzylo. Od piku minelo 2 dni wiec za wczesnie na cokolwiek
L
Lebkuchen_mum
Gość
To jest cos niepokojącego?Może po prostu opuchnięta macica Ci dokucza ? Ja po owulacji czasami tak czułam
Wczoraj czulam caly dzien takie spiete podbrzusze i uda
kasiaa91
Nie, nie sądzę po prostu macica jest rozpulchniona i to wywołuje takie uczucieTo jest cos niepokojącego?
Wczoraj czulam caly dzien takie spiete podbrzusze i uda
reklama
pannadarianna
To może ja tez to mam? Daje sobie rękę uciąć ze czułam pęknięcie pęcherzyka w piątek. W czwartek test owulacyjny pozytywny. Pobolewają mnie delikatnie jajniki, podbrzusze ustąpiło i to tyle na dzisiaj...Nie, nie sądzę po prostu macica jest rozpulchniona i to wywołuje takie uczucie
Podziel się: