wczoraj też zapomniałam męża wykorzystać, wróciłam z pracy to już spał, no myślę szybko się ogarnę do spania i działam, położyłam się obok i na chwilę tylko oczy zamknęłam, no to tak zamknęłam aż do rana jestem chyba po owuilacji, ale podejrzewam ze jej nie było w tym miesiącu. Nic mnie nie boli nawet piersi, sluz mleczny się pojawił, szyjka wczoraj była wysoko i miękka. Nie nastawiam się ale zobaczymy
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie dzis byli goscie bo imprezke robilismy z okazji wczorajszych 1 urodzin synka i pod koniec zostalo 2 kuzynow mojego narzeczonego i zaczeli podpytywac kiedy drugie a jeden nawet stwierdzil ze mysli ze juz moge byc w ciazy haahaha...zasmialam sie tylko i powiedzialam, ze pracujemy nad tym. Dobre maja wyczucie
Weronik@29
Fanka BB :)
A mnie juz 3 dzień lewy jajnik ćmi . Cycki raz bolą raz nie podbrzusze teraz mnie też coś pobolewa . Jutro 8 dzień od Piku
i wzajemnieJa 36lat, starania o pierwsze dziecko. Trzymam kciuki
kasiaa91
Co do stresu - kobiety w krajach ogarniętych wojną, gdzie są bombardowania, gdzie co drugi człowiek ma ptsd - są tak samo płodneJa się nie do końca zgadzam z tym, że wszystko siedzi w głowie, ale może u niektórych i tak jest. Ja podchodzę do starań pozytywnie, co ma być to będzie.
W dwóch ciążach myślałam cały czas o dziecku, o zajściu w ciążę i udało się za pierwszym razem w obu przypadkach.
Co do stresu to z tym się już zgadzam. Mnie też bardzo stresują takie rzeczy, ale ja jestem po stracie, ale jak ktoś nie jest to bez sensu się stresować tymi wszystkimi badaniami. Może być w badaniach idealnie, a i tak coś pójdzie nie tak.
Mi forum pomaga, wielu rzeczy się tutaj dowiedziałam i przede wszystkim nie jestem ze staraniami sama i mam komu się wygadać, gdy coś mnie dręczy czy poprosić o rady.
Stres ma naprawdę niewielkie działanie w tym zakresie.
Kiedy test?A mnie juz 3 dzień lewy jajnik ćmi . Cycki raz bolą raz nie podbrzusze teraz mnie też coś pobolewa . Jutro 8 dzień od Piku
Kaasiek_96
Ja miałam testować dzisiaj, ale razem z mężem stwierdziliśmy, ze poczekamy ten jeden dzień dłużej - tak dla pewności (jutro przewidywany 13 dpo).
Im bliżej jutra tym większy stres coś czuje, że w nocy dużo nie pośpie
Objawów na @ nie mam ( a powinien przyjść w poniedziałek/wtorek), od czwartku strasznie bolą mnie piersi (w szczególności sutki - mam wrażenie że wyglądają inaczej) i cały poprzedni tydzień byłam meeega zmęczona i miewałam zawroty głowy - także podsumowując totalnie nie mam pojęcia czego się spodziewać bo cały ten cykl był dziwaczny
Jeśli mozecie to trzymajcie kciuki żeby jutro były dwie kreseczki!
Objawów na @ nie mam ( a powinien przyjść w poniedziałek/wtorek), od czwartku strasznie bolą mnie piersi (w szczególności sutki - mam wrażenie że wyglądają inaczej) i cały poprzedni tydzień byłam meeega zmęczona i miewałam zawroty głowy - także podsumowując totalnie nie mam pojęcia czego się spodziewać bo cały ten cykl był dziwaczny
Weronik@29
Czekamy na dwie kreseczkiJa miałam testować dzisiaj, ale razem z mężem stwierdziliśmy, ze poczekamy ten jeden dzień dłużej - tak dla pewności (jutro przewidywany 13 dpo).
Weronik@29
Ajj kusi mnie jutro zrobić 8dpo ale to tylko dla tego że biore te nieszczęsne tabletki na zbicie prolaktynyCo do stresu - kobiety w krajach ogarniętych wojną, gdzie są bombardowania, gdzie co drugi człowiek ma ptsd - są tak samo płodne
Stres ma naprawdę niewielkie działanie w tym zakresie.
Kiedy test?
pannadarianna
hej dziewczyny u mnie 3dpo, dla pewności zrobiłam dziś wieczorem test owu bo ciągnął mnie prawy jajnik, ale nie ma mocnej kreski więc ewidentnie to było te 3 dni temu. 22, 23, 25 (owu) i 26 listopada miałam zbliżenia ze starym, to może coś wyjdzie byłoby super. Podobno takim kluciem jajnika po owulacji mam się nie przejmować, bo to może być dobry znak. Jestem mega dobrej myśli, pierwszy cykl w którym chyba odpuściliśmy oboje i bardzo długo się 'rozgrzewamy' co pomaga rozluźnić głowę no zobaczymy czy na Mikołaja dostanę prezencik, może już przetestuje wtedy zamiast 10go
reklama
kasiaa91
Ja robilam testy od tego 8 dnia cierpliwość to nie jest moja cechaAjj kusi mnie jutro zrobić 8dpo ale to tylko dla tego że biore te nieszczęsne tabletki na zbicie prolaktyny
Podziel się: