A może jednak nic straconego? Bardzo częstym objawem ciąży jest ból jak na okresHej! Ja chyba odpadam z jutrzejszego testowania. Dopadł mnie mój klasyczny PMS, brzuch już czuje, wiec będzie okres jak nic. Właśnie zamawiam kolejny pakiet OWU testów i chyba zdecyduje się na monitoring kolejnego cyklu. Kurde, fajnie by było zrobić świąteczny suprajs
reklama
To byłby zbyt piękny przypadek w tym miesiącu wszystko mi się przesunęło. Zwykle cykle mam 33/34 dniowe. Teraz dni płodne zaczęły się 9dc. Kalendarzowo owu powinna być w okolicach 20dc, a na wizycie u gina w 16dc lekarz powiedział, że już po. Żeby było zabawniej, dzień później wyskoczył mi bezsprzeczny pik w testach. Wszystko było nie tak, dlatego postawiłam kreskęA może jednak nic straconego? Bardzo częstym objawem ciąży jest ból jak na okres
Madame83
Fanka BB :)
To czekaj, może wyskoczy jutro na teścieTo byłby zbyt piękny przypadek w tym miesiącu wszystko mi się przesunęło. Zwykle cykle mam 33/34 dniowe. Teraz dni płodne zaczęły się 9dc. Kalendarzowo owu powinna być w okolicach 20dc, a na wizycie u gina w 16dc lekarz powiedział, że już po. Żeby było zabawniej, dzień później wyskoczył mi bezsprzeczny pik w testach. Wszystko było nie tak, dlatego postawiłam kreskę
L
Lebkuchen_mum
Gość
I do której? Z pobudkami?Mój śpi 17:30/18
Mała nadzieja jeszcze się tliTo czekaj, może wyskoczy jutro na teście
Madame83
A przypomnisz, w którym dc jesteś?Mała nadzieja jeszcze się tli
Doskonale Cię rozumiem, bo sama czekam na testowanie. Wydaje mi się, że nic z tego nie będzie..ale może właśnie będzie "piękny przypadek" Trzymam mocno kciukiTo byłby zbyt piękny przypadek w tym miesiącu wszystko mi się przesunęło. Zwykle cykle mam 33/34 dniowe. Teraz dni płodne zaczęły się 9dc. Kalendarzowo owu powinna być w okolicach 20dc, a na wizycie u gina w 16dc lekarz powiedział, że już po. Żeby było zabawniej, dzień później wyskoczył mi bezsprzeczny pik w testach. Wszystko było nie tak, dlatego postawiłam kreskę
Dziewczyny ja byłam przekonana o tym ze @ nadchodzi te same objawy miałam czułam się jak przy każdym PMS oprócz tego ze wysypało mnie trochę na twarzy a to nie @ tylko dwie kreseczki. Trzymam za was wszystkie kciuki Mam nadzieje ze zarówno u mnie jak i u was wszystko będzie dobrze. Pamiętajcie ze pozytywne myślenie przyciąga pozytywne skutkiDoskonale Cię rozumiem, bo sama czekam na testowanie. Wydaje mi się, że nic z tego nie będzie..ale może właśnie będzie "piękny przypadek" Trzymam mocno kciuki
Madame83
Takie historie, to się czyta...Dziewczyny ja byłam przekonana o tym ze @ nadchodzi te same objawy miałam czułam się jak przy każdym PMS oprócz tego ze wysypało mnie trochę na twarzy a to nie @ tylko dwie kreseczki. Trzymam za was wszystkie kciuki Mam nadzieje ze zarówno u mnie jak i u was wszystko będzie dobrze. Pamiętajcie ze pozytywne myślenie przyciąga pozytywne skutki
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Do 5/6 bez pobudek. Do lipca spał od 18 do 9/10 miałam z nim jak w niebieI do której? Z pobudkami?
Podziel się: