No tak by to wychodziło. Chociaż ten cykl jest dziwny. Jestem po 2 letniej blokadzie hormonalnej. Pierwszą miesiączkę dostałam w sierpniu i następne były normalne, jak sprzed tych 2 lat. Przy czym lekarz powiedział, żeby odczekać kilka cykli przed reprodukcją ze względu na to, że jajniki szaleją i jest wysokie ryzyko ciąży mnogiej, niekoniecznie bliźniaczej. W zeszłym miesiącu był fail, chociaż przyznam, że jakoś bardzo się nie przykładaliśmy do terminów. W tym miesiącu już się przyłożyliśmy z TŻ bardziej, ale z cyklem z kolei jakieś cuda się działy. Więc napewno wiem, który jest dc. Nic więcejTo teoretycznie jeszcze min. 5 dni do @, zgadza się? To trochę szybko na takie objawy
reklama
B
B206
Gość
A ja 30 h mam ciągiem w pracy i temp. 38,9 st. C oby udało się wyrwać wcześniej...
Bibi89
Fanka BB :)
Z taką temperaturą to powinni Cie do domu puścić bez mrugnięcia okiemA ja 30 h mam ciągiem w pracy i temp. 38,9 st. C oby udało się wyrwać wcześniej...
B
B206
Gość
Jestem sama do 8 rano nikt nie przyjdzie mnie zmienić... Ale liczę że potem nie będzie nikt robił problemu...Z taką temperaturą to powinni Cie do domu puścić bez mrugnięcia okiem
L
Lebkuchen_mum
Gość
Obstawiam pik jutro lub pojutrze a swoją droga, pierwszy raz mogę powiedzieć, że zazdroszczę takich krótkich cyklów bo jeszcze pare lat temu się cieszyłam, że mam dłużej spokój od miesiączekU mnie już dziś zaczął ciemnieć test. Być może pik będzie wcześniej niż w 14 dc
Jula19
Fanka BB :)
Jaka forma testów?U mnie już dziś zaczął ciemnieć test. Być może pik będzie wcześniej niż w 14 dc
L
Lebkuchen_mum
Gość
DAVID, zamawiałam na amazonie. Sprawdziły mi się przy poprzednich ciążachJaka forma testów?
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mam cykle między 26-29. Różnie. A pik wypada między 12-15 dc zwykle. Myślę, że jutro pika nie będzie ale obstawiam że może być w 12 dc kurcze to trzeba działać jak nic. Nie ma, że praca, nie ma że zmęczenie hahaahObstawiam pik jutro lub pojutrze a swoją droga, pierwszy raz mogę powiedzieć, że zazdroszczę takich krótkich cyklów bo jeszcze pare lat temu się cieszyłam, że mam dłużej spokój od miesiączek
Podziel się: