reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

To teoretycznie jeszcze min. 5 dni do @, zgadza się? To trochę szybko na takie objawy😀😀😀
No tak by to wychodziło. Chociaż ten cykl jest dziwny. Jestem po 2 letniej blokadzie hormonalnej. Pierwszą miesiączkę dostałam w sierpniu i następne były normalne, jak sprzed tych 2 lat. Przy czym lekarz powiedział, żeby odczekać kilka cykli przed reprodukcją ze względu na to, że jajniki szaleją i jest wysokie ryzyko ciąży mnogiej, niekoniecznie bliźniaczej. W zeszłym miesiącu był fail, chociaż przyznam, że jakoś bardzo się nie przykładaliśmy do terminów. W tym miesiącu już się przyłożyliśmy z TŻ bardziej, ale z cyklem z kolei jakieś cuda się działy. Więc napewno wiem, który jest dc. Nic więcej 😁

reklama
U mnie już dziś zaczął ciemnieć test. Być może pik będzie wcześniej niż w 14 dc 😃

Załączniki

• 20211116_184434.jpg
    20211116_184434.jpg
    332,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Obstawiam pik jutro lub pojutrze :) a swoją droga, pierwszy raz mogę powiedzieć, że zazdroszczę takich krótkich cyklów 😀bo jeszcze pare lat temu się cieszyłam, że mam dłużej spokój od miesiączek 🙈
Mam cykle między 26-29. Różnie. A pik wypada między 12-15 dc zwykle. Myślę, że jutro pika nie będzie ale obstawiam że może być w 12 dc :D kurcze to trzeba działać jak nic. Nie ma, że praca, nie ma że zmęczenie hahaah :D

Do góry