reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Miłego dnia kochane 😄
Ja właśnie w drodze do ginekologa aby omówić plan na starania i sprawdzić podwozie. Podziwiam lekarza, że nawet w niedzielę przyjmuje 😂

Załączniki

• 20211023_074837.jpg
    20211023_074837.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 73
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny. Mam dosyc nietypowe pytanie chyba :) czy można sie starać podczas okresu??? Moje pytanie wynika z mojej obecnej sytuacji, gdyż po raz kolejny po stymulacji zapewne bede miala owulacje 7-8 dzien cyklu, a dziś mam 5 i zaakakujaco dalej mam okres. Zazwyczaj mialam @ 3-4 dni... a w tym cyklu niespodzianka i na razie nie zapowiada sie zeby @ miala sie skonczyc. Dzisiaj bylam na monitoringu i okazalo sie, ze pecherzyk w 5dc ma 15x15.... gin odradzila mi starania, zeby sie nie nabawic zadnej infekcji, a do tego powiwdziala, ze skoro partner ma średnie wyniki nasienia to jego zolnierzyki nie podolaja zadaniu przez @... sama juz nie wiem... szkoda mi tracic kolejnego cyklu...
Przede wszystkim starać się warto kiedy jest ochota :) jeśli podczas okresu też to ok, generalnie seks co 2/3 dni to najlepsza recepta :)
Miłego dnia kochane 😄
Ja właśnie w drodze do ginekologa aby omówić plan na starania i sprawdzić podwozie. Podziwiam lekarza, że nawet w niedzielę przyjmuje 😂
ale piękny poranek 😍

Hej dziewczyny🙂 miałyście wczoraj problem z forum? Mi od wieczora do dzisiaj wyskakiwał błąd i strona nie chciała się otworzyć 😐

Poza tym to niebawem wracamy do domku. Weekend wykorzystany w 100%😁 teraz tylko sprawdzam owulakami, bo wczoraj mnie zakuł ten prawy jajnik. Wczoraj już kreska wyraźna ale to jeszcze nie to. Dzisiaj już powinien wyjść pozytyw 😉

Hej dziewczyny, odebrałam w piątek wyniki hcg. Wydsje mi się że jest dość niskie-25 w 32 dniu cyklu Owulacja była 15 dnia cyklu przy cyklach 29 dniowych a przytulanki ostatnie byly 16 dnia. Dziś mamy 33 dzień cyklu. Progesteron też niski ale biorę duohaston od pozytywnego testu i acard75. Nie wspomnę już o tym, że półtora miesiąca temu miałam tsh 2.5. Endokrynolog podniosła mi wtedy dawkę letrox z 100 na 125 a teraz mam tsh poniżej normy 😔 jestem podłamana

Załączniki

• Screenshot_20211023_122504.jpg
    Screenshot_20211023_122504.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 79
  • Screenshot_20211023_122431.jpg
    Screenshot_20211023_122431.jpg
    66,4 KB · Wyświetleń: 83
Hej dziewczyny🙂 miałyście wczoraj problem z forum? Mi od wieczora do dzisiaj wyskakiwał błąd i strona nie chciała się otworzyć 😐

Poza tym to niebawem wracamy do domku. Weekend wykorzystany w 100%😁 teraz tylko sprawdzam owulakami, bo wczoraj mnie zakuł ten prawy jajnik. Wczoraj już kreska wyraźna ale to jeszcze nie to. Dzisiaj już powinien wyjść pozytyw 😉
Tak. Caly dzien wczoraj nie dzialalo

reklama
Hej dziewczyny, odebrałam w piątek wyniki hcg. Wydsje mi się że jest dość niskie-25 w 32 dniu cyklu Owulacja była 15 dnia cyklu przy cyklach 29 dniowych a przytulanki ostatnie byly 16 dnia. Dziś mamy 33 dzień cyklu. Progesteron też niski ale biorę duohaston od pozytywnego testu i acard75. Nie wspomnę już o tym, że półtora miesiąca temu miałam tsh 2.5. Endokrynolog podniosła mi wtedy dawkę letrox z 100 na 125 a teraz mam tsh poniżej normy 😔 jestem podłamana
Do implantacji dochodzi między 6-12 dniem od zapłodnienia, masz niskie bhcg bo to wczesna ciąża. Progesteron powinien się podwyższyć w ciąży. Ponów jutro badania🙂 i bhcg wytwarza się dopiero ok. 2 dni po zagnieżdżeniu. Głowa do góry

Do góry