Magdalena..
Zaciekawiona BB
My to na pewno pójdziemy do piekła..Wiesz polska to sami święci...in vitro nie jest po katolicku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My to na pewno pójdziemy do piekła..Wiesz polska to sami święci...in vitro nie jest po katolicku
Przede wszystkim starać się warto kiedy jest ochota jeśli podczas okresu też to ok, generalnie seks co 2/3 dni to najlepsza receptaHej dziewczyny. Mam dosyc nietypowe pytanie chyba czy można sie starać podczas okresu??? Moje pytanie wynika z mojej obecnej sytuacji, gdyż po raz kolejny po stymulacji zapewne bede miala owulacje 7-8 dzien cyklu, a dziś mam 5 i zaakakujaco dalej mam okres. Zazwyczaj mialam @ 3-4 dni... a w tym cyklu niespodzianka i na razie nie zapowiada sie zeby @ miala sie skonczyc. Dzisiaj bylam na monitoringu i okazalo sie, ze pecherzyk w 5dc ma 15x15.... gin odradzila mi starania, zeby sie nie nabawic zadnej infekcji, a do tego powiwdziala, ze skoro partner ma średnie wyniki nasienia to jego zolnierzyki nie podolaja zadaniu przez @... sama juz nie wiem... szkoda mi tracic kolejnego cyklu...
ale piękny poranekMiłego dnia kochane
Ja właśnie w drodze do ginekologa aby omówić plan na starania i sprawdzić podwozie. Podziwiam lekarza, że nawet w niedzielę przyjmuje
Ja miałam problem wczorajHej dziewczyny miałyście wczoraj problem z forum? Mi od wieczora do dzisiaj wyskakiwał błąd i strona nie chciała się otworzyć
Trzymam kciukiHej dziewczyny... Po moich przebojach mam w końcu wyniki bety.
21.10 - 1006
23.10 - 1317
Trochę kiepsko
W poniedziałek kolejna beta
Tak. Caly dzien wczoraj nie dzialaloHej dziewczyny miałyście wczoraj problem z forum? Mi od wieczora do dzisiaj wyskakiwał błąd i strona nie chciała się otworzyć
Poza tym to niebawem wracamy do domku. Weekend wykorzystany w 100% teraz tylko sprawdzam owulakami, bo wczoraj mnie zakuł ten prawy jajnik. Wczoraj już kreska wyraźna ale to jeszcze nie to. Dzisiaj już powinien wyjść pozytyw
Do implantacji dochodzi między 6-12 dniem od zapłodnienia, masz niskie bhcg bo to wczesna ciąża. Progesteron powinien się podwyższyć w ciąży. Ponów jutro badania i bhcg wytwarza się dopiero ok. 2 dni po zagnieżdżeniu. Głowa do góryHej dziewczyny, odebrałam w piątek wyniki hcg. Wydsje mi się że jest dość niskie-25 w 32 dniu cyklu Owulacja była 15 dnia cyklu przy cyklach 29 dniowych a przytulanki ostatnie byly 16 dnia. Dziś mamy 33 dzień cyklu. Progesteron też niski ale biorę duohaston od pozytywnego testu i acard75. Nie wspomnę już o tym, że półtora miesiąca temu miałam tsh 2.5. Endokrynolog podniosła mi wtedy dawkę letrox z 100 na 125 a teraz mam tsh poniżej normy jestem podłamana