reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

To prawda choc u mnie za każdym razem się sprawdziły przeczucia 😄 za to z płcią przeczucie było mylne 🤣
A to zazdroszczę bo ja 100% objawów miał psychosomatycznych 🤣 a jak zaszłam w ciążę nic mi nie było nic nie czułam i 4 dni po terminie okresu wpadłam na pomysł testu dopiero 😂 choć w tym cyklu już nie mam żadnych dziwnych objawów więc chyba psychika się oswoiła z tematem 😁

reklama
Hej dziewczyny jak tam nastroje po weekendzie 😊? U mnie niby jutro Owulacja ale jakos sie na nią nie czuje . Zero śluzu płodnego 🤔 może faktycznie w tym miesiącu zawitała u mnie dużo wcześniej 😅 już sama nie wiem. Piersi już też lekko odczuwam a do okresu jeszcze daleko🙈
Ja jestem tydzień po owulacji, piersi bolą jakby miały grypę co najmniej … dalej walczę z ogromnym pms.

I już nie czekam bo okres się zaczyna :(
Co było by ekstra gdyby zaczął się za tydzień, ale początek dzisiaj oznacza, że faza lutealna trwała 7 dni i szans na ciąże z tego nie będzie aż się nie wydłuży…

Ja byłam dzisiaj u ginegologa i pęcherzyk 21 cm więc dzisiaj albo jutro owulacja [emoji846]więc też będę wyczekiwała jakoś oznak ciąży. Mam nadzieję że nam się uda
Hej! Czy ktoras tez właśnie zakończyła dni plodne i za tydzień zacznie doszukiwać się objawow? Ja zawsze tak mam!

Dziewczyny czy to jest pozytywny test lh?
Image%20(2).jpeg

reklama
Do góry