reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
W to nie wątpię i nie kwestionuje. Tylko przykro mi, ze przez ponad rok jakiś lekarz daje mi nadzieje i nie robi dokładnych badań :(
Bo wielu lekarzy się niestety nie zna. Przerabiałam już wielu i od niektórych miałam większą wiedzę niż oni sami 🤦‍♀️ jak mi np ginekolog w ciąży potrafił powiedzieć, że infekcji pęcherza się nie leczy bo w ciąży to normalne tak samo jak anemia, że normalna i żelazo nie potrzebne 🥲. Mało zawału nie dostałam. Więcej do niego nie poszłam.

Bo wielu lekarzy się niestety nie zna. Przerabiałam już wielu i od niektórych miałam większą wiedzę niż oni sami 🤦‍♀️ jak mi np ginekolog w ciąży potrafił powiedzieć, że infekcji pęcherza się nie leczy bo w ciąży to normalne tak samo jak anemia, że normalna i żelazo nie potrzebne 🥲. Mało zawału nie dostałam. Więcej do niego nie poszłam.
No to nie jestem sama :(
Przykro mi, ze tez trafiłaś na niekompetentnych ludzi :(

No to nie jestem sama :(
Przykro mi, ze tez trafiłaś na niekompetentnych ludzi :(
W ciąży pierwszy z lekarzy powiedział mi , żebym na prenatalne się nie umawiała bo poronię. Recepcjonistka mi założyła książeczkę a on ją opieprzył i mi ją zabrał. Koniec końców naskarżył mój narzeczony na niego ubezpieczalni, on jeszcze śmiał z pretensjami do nas dzwonić o co mi chodzi. Ostatecznie mam cudownego synka. Nie poroniłam, wystaczyło brać duphaston bo progesteron miałam niski 🙄 więc wyobraźcie sobie jaki stres przeżyłam. Najpierw wielka radość bo zobaczyłam serduszko a zaraz koleś mi mówi, że i tak poronię...z palca sobie to chyba wyssał. W austrii na wielu takich "lekarzyków" niestety trafiłam. Tu takich masa.

Hej! Czy ktoras tez właśnie zakończyła dni plodne i za tydzień zacznie doszukiwać się objawow? Ja zawsze tak mam!
Ja niby w trakcie płodnych 🤷🏼‍♀️i zapewne tak jak mówisz przyszly tydzien bedzie znowu katorgą...
Nie wiem w sumie dlaczego to robie bo w pierwszej ciąży nie mialam żadnych objawów typowe okresowe. 🤷🏼‍♀️ ale jakoś chyba człowiek na głowę dostaje😵

reklama
Do góry