reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Dziewczyny, mamy wyniki badań. Pisze tez na tej grupie. Proszę napiszcie czy te wyniki są słabe czy mogą być przyczyna „niepowodzeń”. Wydaje się, ze tych o prawidłowej budowie jest tak mało 😢 ale znowu wszystkich jest super dużo (patrząc na te dane wskazane przez laboratorium), wiec może nie jest tak zle. Echhh…
Nie jestem specem jeśli chodzi o badanie nasienia ale sądzę, że nie jest źle a nawet jest ok. 4% prawidłowych to jest dobrze. Wydaje mi się, że z tymi wynikami da się naturalnie zajść jak najbardziej. Myślę, że wyniki byłyby nawet lepsze jeśli czas abstynencji wynosiłby 3 dni. 5 dni to już dosyc sporo.

reklama
Dziewczyny, mamy wyniki badań. Pisze tez na tej grupie. Proszę napiszcie czy te wyniki są słabe czy mogą być przyczyna „niepowodzeń”. Wydaje się, ze tych o prawidłowej budowie jest tak mało 😢 ale znowu wszystkich jest super dużo (patrząc na te dane wskazane przez laboratorium), wiec może nie jest tak zle. Echhh…
To prawidłowe wyniki i absolutnie nie powinny być przyczyną ale zawsze warto np suplementami je nieco poprawić :)

No właśnie nie wiem bo dzisiaj byłem na wizycie i pęcherzyk 21 mm także myślę że owulacja dzisiaj albo jutro. Test robiłam ok 18 więc może za wcześnie?
W przypadku takich testów to różnica może być nawet i godzinna aby był pozytyw, czasem ciężko go złapać u niektórych. U mnie jak pojawia się pozytyw to kreska jest aż bordowa cały dzień bez względu, kiedy robię test.

@Tuttifrutti00 jak tam? Bo nic się nie odzywasz?
Wszystko u ciebie ok?
Dzięki, że pamiętasz❤️ Wszystko ok, chociaż miałam wczoraj drobny alarm, a wszystko to zasługa barszczu🤣
Na wszelki wypadek dostałam duphaston i luteinę😉 Przy okazji gin ustaliła mi pierwszą wizytę na 27 października, powinno być już wszystko widać. Staram się jak najmniej panikować i myśleć tylko, że będzie dobrze🙏

reklama
Dzięki, że pamiętasz❤️ Wszystko ok, chociaż miałam wczoraj drobny alarm, a wszystko to zasługa barszczu🤣
Na wszelki wypadek dostałam duphaston i luteinę😉 Przy okazji gin ustaliła mi pierwszą wizytę na 27 października, powinno być już wszystko widać. Staram się jak najmniej panikować i myśleć tylko, że będzie dobrze🙏
Ok 🙂. Oby tym razem było dobrze ale jak coś to pytaj, podpowiem co robić. Trzymajcie sie 😉
I generalnie po 2 poronieniach kochana to powinnaś mieć wprowadzoną heparynę.

Do góry