reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dzisiaj wykonałam rano test i było biało :/
Pocieszam się jeszcze tym, że w pierwszej ciąży po 4 dniach od spodziewanej miesiączki wyszła bladziutka kreska.
A jakiej czułości test? Może spróbuj test Pink strumieniowy, one mnie nigdy nie zawiodły😉 Albo pozostaje Ci jeszcze troszkę poczekać😅 i może cosik się pojawi... Tego Ci życzę❤️

A jakiej czułości test? Może spróbuj test Pink strumieniowy, one mnie nigdy nie zawiodły😉 Albo pozostaje Ci jeszcze troszkę poczekać😅 i może cosik się pojawi... Tego Ci życzę❤️
U mnie najdokładniejsze i jedyne z kreską wyraźną całkiem przy becie 6,5 były clearblue o czułości 20 😂 pinki 10 były tylko cienie

Ja miałam szczęście znaleźć moją panią dr od razu szukając lekarza w ciąży i uważam ze znalazłam najlepszego lekarza na świecie, niezależnie od specjalizacji.
Ginekolog do którego kocha się chodzić 😍 jak któraś z Krakowa to polecę :)
Ja chętnie się dowiem, nie mieszkam na co dzień w Krakowie ale czasem tam latam po lekarzach jak u siebie nie mogę się dostać 🙂

U mnie najdokładniejsze i jedyne z kreską wyraźną całkiem przy becie 6,5 były clearblue o czułości 20 😂 pinki 10 były tylko cienie
U mnie clearblue tez pokazal bardzo wczesnie bo był cien a na drugi dzien beta 18.7 takze wtedy okolo 10 pewnie wynosila ale...one czesto pokazują cienie i nawet jak nie bylo szans ciazy bo bylam zagranica ale z ciekawosci (nie pytajcie) chcialam zrobic to wyszla taka sama kreska. Uroiłam sobie wtedy torbiel ktorej nigdy nie mialam albo raka a jak sie okazalo wszystko dobrze tylko czesto takie cienie linii na nich wychodza takze ja juz nie wiem ktore testy najlepsze...

reklama
Do góry