reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ooo to super wynik 😁😁😁dziwne że ci kazał nawet w ciąży brać. Moja mówiła żeby natychmiast odstawić bo prolaktyna w ciąży musi rosnąć
No właśnie powiedział że nie można tak po prostu odstawic tylko stopniowo zmniejszac dawke a od 12 tc coś działa że ta prolaktyna ma rosnąć.
Cieszę sie ze obniżyłam tylko teraz nie wiem czy mam brać dalej i ja zbijać, ale chyba już nie powinnam...w czwartek mam monitoring może mi coś podpowie.

reklama
Dzień dobry 😉 test obsikany pod światło jakąś tam drugą kreseczke widzialam potem sobie gdzieś poszła 🤣dobre to że plecy mnie w nocy nie męczyły i od wczoraj mam uderzenia gorąca. Zwykle to w dzien miesiączki. . No ale ja to praktycznie co miesiąc mam inne objawy okresowe 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️piersi nadal cisza . Jutro 9dpo chyba odpuszcze sobie test zrobie w 10 dpo .

Dzień dobry 😉 test obsikany pod światło jakąś tam drugą kreseczke widzialam potem sobie gdzieś poszła 🤣dobre to że plecy mnie w nocy nie męczyły i od wczoraj mam uderzenia gorąca. Zwykle to w dzien miesiączki. . No ale ja to praktycznie co miesiąc mam inne objawy okresowe 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️piersi nadal cisza . Jutro 9dpo chyba odpuszcze sobie test zrobie w 10 dpo .

Widziałaś kreseczkę i odpuścisz ? :p podziwiam za cierpliwość !

Widziałaś kreseczkę i odpuścisz ? :p podziwiam za cierpliwość !
Nie odpuszcze skąd 🙈🙈pewnie fabryczna i tyle. I to jeszcze pod światło hahah niedługo Rtg bede tym testom robic 🤣🤣🤣

Załączniki

• 20220216_081059.jpg
    20220216_081059.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 125
Ja dzisiaj 6dpo i dzisiaj w nocy parę razy mnie brzuch bolał jak na miesiączkę tylko trochę słabiej i tak się zastanawiam jak ma się coś zagnieździć jak od owulacji w zasadzie mnie ten brzuch tak skurczowo okresowo ćmi.

Może to być skutek przyjmowania luteiny dowcipnie?

reklama
Do góry