reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

[emoji23][emoji23][emoji23] też dołączam do tego grona wypatrywania drugiej kreseczki. Jutro 6 dpo więc w piątek ruszam z sikaniem na patyk, mam ich 5 więc będzie na co sikać [emoji23]

Tak ja też uważam że to TEN cykl [emoji1696][emoji23]

reklama
Hej! Ja od 15.03 zmieniam prace, umowa probna a kolejna 9 mies wiec Ahoj przygodo!! Powoli zaczynają się dni plodne wiec zobaczymy, tyle czasu nie zaszlam wiec juz powoli odpuszczam. Moze tak właśnie ma byc🙂

Co tam dziewczyny żadna nie testuje? U mnie jutro 8dpo także nasikam a co tam 😅 dokuczają mi bóle plecow juz w ogóle w nocy 🙈cycki dalej cisza już długo tak nie miałam 🤔🤔stary niezadowolony bo lubi takie przed okresowe cyce a tu ni chu chu 😅
Ja jestem najdalej 3-4dpo więc czekam grzecznie do niedzieli - i tak za szybko zapewne ale będzie już można się łudzić że coś wyjdzie :)

[emoji23][emoji23][emoji23] też dołączam do tego grona wypatrywania drugiej kreseczki. Jutro 6 dpo więc w piątek ruszam z sikaniem na patyk, mam ich 5 więc będzie na co sikać [emoji23]

Tak ja też uważam że to TEN cykl [emoji1696][emoji23]
Ja zamówiłam 5 testów i nie zauważyłam że były pakowane po 5 😂😂😂 mam więc 25 testów, mogę się starać długo

Hej ;) właśnie ostatnio mało testów i tak spokojnie tutaj.

Ja mam wyniki prolaktyny- 11.20 ng/ml. Normy 4.79 -23.30.
Jestem dobre 2.5 miesiąca na bromocornie ½ tabletki dziennie. I teraz nie wiem jak interpretować ten wynik i czy odstawic tabletki. Chociaż gin mi mówił że gdybym zaszła do do 12 tc trzeba brać co drugi dzień np. Ale skoro ja nie zaszłam to nie wiem co teraz...

Dziewczyny ! Powiedzcie mi czy mam się martwić. Dziś podczas seksu coś mi nie pasowało, jakieś takie dziewne uczucie jakby coś mi z boku przeszkadzało.. No ale nic. Jakoś godzinę czy dwie później na papierze sporo krwi.. jak początek okresu. Teraz śladowe ilości, raz była taka mała kuleczka aż bordowa.. oprócz tego czuje takie spięte jajniki i przy oddawaniu moczu dość mocno mnie bolą..

reklama
Hej ;) właśnie ostatnio mało testów i tak spokojnie tutaj.

Ja mam wyniki prolaktyny- 11.20 ng/ml. Normy 4.79 -23.30.
Jestem dobre 2.5 miesiąca na bromocornie ½ tabletki dziennie. I teraz nie wiem jak interpretować ten wynik i czy odstawic tabletki. Chociaż gin mi mówił że gdybym zaszła do do 12 tc trzeba brać co drugi dzień np. Ale skoro ja nie zaszłam to nie wiem co teraz...
Ooo to super wynik 😁😁😁dziwne że ci kazał nawet w ciąży brać. Moja mówiła żeby natychmiast odstawić bo prolaktyna w ciąży musi rosnąć

Do góry