reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja biorę i żałuje, ze nie mam takich efektow [emoji24]
hmmm no na mnie też nie działa. Mam wrazenie że nie mam w ogóle śluzu a na pewno nie jest zauważalny jak to bywało wcześniej. Tylko biorę też proga więc nie wiem kto jest winowajcą..chyba że w środku jest a nie widać na zewnątrz...

Ja brałam 2000 i zauważyłam różnice, piękny śluz I piękny poslizg ale zauważyłam też ze wysypało mnie na plecach co nigdy się nie zdarzało wiec łącze to z wiesiolkiem ...
a może to taki efekt oczyszczenia ;) kiedyś tak przy stosowaniu drożdży piwowarskich właśnie ie wysypywało ale to był dobry objaw bo znak że działa i trzeba było to przetrwać;)

Clo mogło Ci przyspieszyć owulke... Ja na letrozolu miałam szybciej o kilka dni ☺️ dorwij faceta i nie rozmyślaj 😎
Myśle, ze jak na 6dc to ta kreska jest dość mocna w porównaniu do tych z poprzedniego cyklu dziś nawet w 10dc milam ledwie ze widoczne

Załączniki

• 8F030BEB-C946-44D2-8FF9-71484BCD1B7A.jpeg
    8F030BEB-C946-44D2-8FF9-71484BCD1B7A.jpeg
    806,4 KB · Wyświetleń: 68
a może to taki efekt oczyszczenia ;) kiedyś tak przy stosowaniu drożdży piwowarskich właśnie ie wysypywało ale to był dobry objaw bo znak że działa i trzeba było to przetrwać;)
Bardzo możliwe, bo na twarzy tez mnie minimalnie ale wysypało, zobaczymy 🤞

to dobre wieści;)
Nie wiem niby tak ale mąż zaniemógł jak przypuszczałam 😑🙈 może wczorajsze plemniki wystarczą a w sumie to tylko jeden 😅

Jula a u ciebie występuje normalnie owulacja wbrew tej prolaktyny? Bo wiem że monitorujesz u mnie tp pierwszy raz w sumie i dlatego nie wiem co mam o tym myśleć 😒

A jak się czułaś po Letrozolu?
Ja ogólnie lepiej czuje się bez stymulacji... Gin uważa że mam nawet lepsze owulację bez leków... Bardzo głowa mnie bolala więc i rozdrażniona przez to chodziłam i samopoczucie lipne więc tak po prawdzie z tego powodu ochota na cokolwiek mniejsza 🤣
Jedno pewne nie miał wpływu na endometrium 🙂 po clo podobno bywa różnie

reklama
Ja ogólnie lepiej czuje się bez stymulacji... Gin uważa że mam nawet lepsze owulację bez leków... Bardzo głowa mnie bolala więc i rozdrażniona przez to chodziłam i samopoczucie lipne więc tak po prawdzie z tego powodu ochota na cokolwiek mniejsza 🤣
Jedno pewne nie miał wpływu na endometrium 🙂 po clo podobno bywa różnie
Tzn ? Ma gorszy wpływ ?
Ja brałam letrazolu - każdy możliwy skutek uboczny z ulotki, bole głowy bole żołądka, No chyba wszystko co tam było. Później Lametta - bole głowy i bole mięśni i osłabienie ze wylądowałam na teście na COVID 🤣
Teraz clo i oprócz napadów goroca to jest ok

Do góry