reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja biorę i żałuje, ze nie mam takich efektow [emoji24]
hmmm no na mnie też nie działa. Mam wrazenie że nie mam w ogóle śluzu a na pewno nie jest zauważalny jak to bywało wcześniej. Tylko biorę też proga więc nie wiem kto jest winowajcą..chyba że w środku jest a nie widać na zewnątrz...

Ja brałam 2000 i zauważyłam różnice, piękny śluz I piękny poslizg ale zauważyłam też ze wysypało mnie na plecach co nigdy się nie zdarzało wiec łącze to z wiesiolkiem ...
a może to taki efekt oczyszczenia ;) kiedyś tak przy stosowaniu drożdży piwowarskich właśnie ie wysypywało ale to był dobry objaw bo znak że działa i trzeba było to przetrwać;)

Clo mogło Ci przyspieszyć owulke... Ja na letrozolu miałam szybciej o kilka dni ☺️ dorwij faceta i nie rozmyślaj 😎
Myśle, ze jak na 6dc to ta kreska jest dość mocna w porównaniu do tych z poprzedniego cyklu dziś nawet w 10dc milam ledwie ze widoczne

Załączniki

• 8F030BEB-C946-44D2-8FF9-71484BCD1B7A.jpeg
    8F030BEB-C946-44D2-8FF9-71484BCD1B7A.jpeg
    806,4 KB · Wyświetleń: 74
a może to taki efekt oczyszczenia ;) kiedyś tak przy stosowaniu drożdży piwowarskich właśnie ie wysypywało ale to był dobry objaw bo znak że działa i trzeba było to przetrwać;)
Bardzo możliwe, bo na twarzy tez mnie minimalnie ale wysypało, zobaczymy 🤞

to dobre wieści;)
Nie wiem niby tak ale mąż zaniemógł jak przypuszczałam 😑🙈 może wczorajsze plemniki wystarczą a w sumie to tylko jeden 😅

Jula a u ciebie występuje normalnie owulacja wbrew tej prolaktyny? Bo wiem że monitorujesz u mnie tp pierwszy raz w sumie i dlatego nie wiem co mam o tym myśleć 😒

A jak się czułaś po Letrozolu?
Ja ogólnie lepiej czuje się bez stymulacji... Gin uważa że mam nawet lepsze owulację bez leków... Bardzo głowa mnie bolala więc i rozdrażniona przez to chodziłam i samopoczucie lipne więc tak po prawdzie z tego powodu ochota na cokolwiek mniejsza 🤣
Jedno pewne nie miał wpływu na endometrium 🙂 po clo podobno bywa różnie

reklama
Ja ogólnie lepiej czuje się bez stymulacji... Gin uważa że mam nawet lepsze owulację bez leków... Bardzo głowa mnie bolala więc i rozdrażniona przez to chodziłam i samopoczucie lipne więc tak po prawdzie z tego powodu ochota na cokolwiek mniejsza 🤣
Jedno pewne nie miał wpływu na endometrium 🙂 po clo podobno bywa różnie
Tzn ? Ma gorszy wpływ ?
Ja brałam letrazolu - każdy możliwy skutek uboczny z ulotki, bole głowy bole żołądka, No chyba wszystko co tam było. Później Lametta - bole głowy i bole mięśni i osłabienie ze wylądowałam na teście na COVID 🤣
Teraz clo i oprócz napadów goroca to jest ok

Do góry