reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Czy to jest normalne żeby w 6dc mieć dużo śluzu płodnego ? Czy to kwestia clo czy o co chodzi ? Wie ktoś ? 🤷‍♀️
Ja mam na poczatku okresu i pod koniec taki dokładnie śluz jak w dni płodne 🙂 identyczny. Przezroczysty jak białko jaja. Potem jest prawie niewidoczny aż zaraz dni płodne i znowu masa śluzu. Okres mi się kończy w 7 dc a w 14 dc mam owulację więc zaraz po okresie mam praktycznie płodne. Ale to dopiero mam jak zaczelam pic ziol/brac wirsiołka i takie wspomagacze bo wczesniej to ja nigdy sluzu nie mialam. Susza jak nie wiem. Sie smialam zawsze ze jak sie kochalismy to az piszczało takie tarcie 😂🤣

reklama
A więc prolaktyna w sumie bez zmian.... mam brać tabletki po pół i na noc niestety nic innego nie mają.... 😒 zrobiła mi usg i wygląda na to że owulacja była bo widać płyn w zatoce . I teraz z jednej strony mi zrobiła nadzieje a z drugiej ta prolaktyna mnie dobiła 😒😒😒

A więc prolaktyna w sumie bez zmian.... mam brać tabletki po pół i na noc niestety nic innego nie mają.... 😒 zrobiła mi usg i wygląda na to że owulacja była bo widać płyn w zatoce . I teraz z jednej strony mi zrobiła nadzieje a z drugiej ta prolaktyna mnie dobiła 😒😒😒
kurcze liczyłam że Ci spadnie ;/ co ci przepisał na to? Ja biorę bromocorm 1/2 na noc i mam żadnych dolegliwości. JA idę badac prolaktyne w sobotę będę miala 9dc niby kazał mi endo w 11 dc zrobić ale nie będę miała jak bo praca. Też jestem ciekawa jak u mnie będzie to wyglądało. Na tabletkach jestem już ponad 2.5 miesiąca...
Umówiłam sie tez na monitoring z tydzień w sumie to nie wiem po co ale może wyjaśnię z nim co z tą luteina czy mam brać czy nie bo mam mieszane uczucia....

Ja mam na poczatku okresu i pod koniec taki dokładnie śluz jak w dni płodne 🙂 identyczny. Przezroczysty jak białko jaja. Potem jest prawie niewidoczny aż zaraz dni płodne i znowu masa śluzu. Okres mi się kończy w 7 dc a w 14 dc mam owulację więc zaraz po okresie mam praktycznie płodne. Ale to dopiero mam jak zaczelam pic ziol/brac wirsiołka i takie wspomagacze bo wczesniej to ja nigdy sluzu nie mialam. Susza jak nie wiem. Sie smialam zawsze ze jak sie kochalismy to az piszczało takie tarcie 😂🤣
bierzesz wiesiolka dawke 3000?

kurcze liczyłam że Ci spadnie ;/ co ci przepisał na to? Ja biorę bromocorm 1/2 na noc i mam żadnych dolegliwości. JA idę badac prolaktyne w sobotę będę miala 9dc niby kazał mi endo w 11 dc zrobić ale nie będę miała jak bo praca. Też jestem ciekawa jak u mnie będzie to wyglądało. Na tabletkach jestem już ponad 2.5 miesiąca...
Umówiłam sie tez na monitoring z tydzień w sumie to nie wiem po co ale może wyjaśnię z nim co z tą luteina czy mam brać czy nie bo mam mieszane uczucia....
Nic mi nie przepisala bo nic chwilowo innego nie ma w Niemczech.... mam brać te co mam ale na noc.... jednak dziwi mnie to że ta owulacja była. W sumie to nawet i ona zdziwiona była

A i dodam jeszcze że endometrium ma 9 mm mówiła że ładne . Sama nie wiem co o tym myśleć 🤔ogólnie podwyzszona prolaktyna powinna zahamować owulację z tego co wyczytałam a tutaj takie buty 🤷🏼‍♀️

reklama
Do góry