reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Czy to jest normalne żeby w 6dc mieć dużo śluzu płodnego ? Czy to kwestia clo czy o co chodzi ? Wie ktoś ? 🤷‍♀️
Ja mam na poczatku okresu i pod koniec taki dokładnie śluz jak w dni płodne 🙂 identyczny. Przezroczysty jak białko jaja. Potem jest prawie niewidoczny aż zaraz dni płodne i znowu masa śluzu. Okres mi się kończy w 7 dc a w 14 dc mam owulację więc zaraz po okresie mam praktycznie płodne. Ale to dopiero mam jak zaczelam pic ziol/brac wirsiołka i takie wspomagacze bo wczesniej to ja nigdy sluzu nie mialam. Susza jak nie wiem. Sie smialam zawsze ze jak sie kochalismy to az piszczało takie tarcie 😂🤣

reklama
A więc prolaktyna w sumie bez zmian.... mam brać tabletki po pół i na noc niestety nic innego nie mają.... 😒 zrobiła mi usg i wygląda na to że owulacja była bo widać płyn w zatoce . I teraz z jednej strony mi zrobiła nadzieje a z drugiej ta prolaktyna mnie dobiła 😒😒😒

A więc prolaktyna w sumie bez zmian.... mam brać tabletki po pół i na noc niestety nic innego nie mają.... 😒 zrobiła mi usg i wygląda na to że owulacja była bo widać płyn w zatoce . I teraz z jednej strony mi zrobiła nadzieje a z drugiej ta prolaktyna mnie dobiła 😒😒😒
kurcze liczyłam że Ci spadnie ;/ co ci przepisał na to? Ja biorę bromocorm 1/2 na noc i mam żadnych dolegliwości. JA idę badac prolaktyne w sobotę będę miala 9dc niby kazał mi endo w 11 dc zrobić ale nie będę miała jak bo praca. Też jestem ciekawa jak u mnie będzie to wyglądało. Na tabletkach jestem już ponad 2.5 miesiąca...
Umówiłam sie tez na monitoring z tydzień w sumie to nie wiem po co ale może wyjaśnię z nim co z tą luteina czy mam brać czy nie bo mam mieszane uczucia....

Ja mam na poczatku okresu i pod koniec taki dokładnie śluz jak w dni płodne 🙂 identyczny. Przezroczysty jak białko jaja. Potem jest prawie niewidoczny aż zaraz dni płodne i znowu masa śluzu. Okres mi się kończy w 7 dc a w 14 dc mam owulację więc zaraz po okresie mam praktycznie płodne. Ale to dopiero mam jak zaczelam pic ziol/brac wirsiołka i takie wspomagacze bo wczesniej to ja nigdy sluzu nie mialam. Susza jak nie wiem. Sie smialam zawsze ze jak sie kochalismy to az piszczało takie tarcie 😂🤣
bierzesz wiesiolka dawke 3000?

kurcze liczyłam że Ci spadnie ;/ co ci przepisał na to? Ja biorę bromocorm 1/2 na noc i mam żadnych dolegliwości. JA idę badac prolaktyne w sobotę będę miala 9dc niby kazał mi endo w 11 dc zrobić ale nie będę miała jak bo praca. Też jestem ciekawa jak u mnie będzie to wyglądało. Na tabletkach jestem już ponad 2.5 miesiąca...
Umówiłam sie tez na monitoring z tydzień w sumie to nie wiem po co ale może wyjaśnię z nim co z tą luteina czy mam brać czy nie bo mam mieszane uczucia....
Nic mi nie przepisala bo nic chwilowo innego nie ma w Niemczech.... mam brać te co mam ale na noc.... jednak dziwi mnie to że ta owulacja była. W sumie to nawet i ona zdziwiona była

A i dodam jeszcze że endometrium ma 9 mm mówiła że ładne . Sama nie wiem co o tym myśleć 🤔ogólnie podwyzszona prolaktyna powinna zahamować owulację z tego co wyczytałam a tutaj takie buty 🤷🏼‍♀️

reklama
Do góry