reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Hej! Ja za tydzień jakoś powinnam dostac okres i nie czuję nic a zazwyczaj moja wyobraźnia działa wiec w tym cyklu nawet nie mam co sobie wmawiać ☹️

U nas zatrucie męża okazało się najpewniej Rota - jemu przeszło, wczoraj mnie rozlozylo tak że czuje się jedną nogą na tamtym świecie. W nocy naliczyłam z 40 rzygnięć, później już urywał mi się film. Do teraz nie jestem w stanie nic absolutnie wypić bo od razu 🤮. Synek też objawowy ale leciutko - odbijania i może z 3 razy ulał mocno, ale jest - na szczęście - szczepiony.

Razem z chorobą przyszedł typowy płodny śluz, a jak 😂

Cały cykl wmawiałam sobie, że tym razem nie będę testować jakoś szybko, że poczekam, że luzik na spokojnie. Efektem tego jest test w 22 dc ( mój ostatni cykl miał 24 dni). Biel vizira zobaczyłam. Żadnych objawów @ nic się nie kroi chyba w najbliższym czasie, czyli ten cykl raczej dłuższy będzie. Jedyny plus że dowiem się może ile dni ma ten cykl. No to piwo no wieczór.

Z ciekawości: Czy robiła któraś z Was sobie test hormonu FSH? 🤔 Razem z partnerem kupiliśmy dla siebie domowe testy: on na koncentracje plemników w mililitrze a ja FSH. Właśnie mam 3dc i zrobiłam pierwszy test z dwóch - negatywny i z tego, co wiem, to właśnie dobrze..

Z ciekawości: Czy robiła któraś z Was sobie test hormonu FSH? 🤔 Razem z partnerem kupiliśmy dla siebie domowe testy: on na koncentracje plemników w mililitrze a ja FSH. Właśnie mam 3dc i zrobiłam pierwszy test z dwóch - negatywny i z tego, co wiem, to właśnie dobrze..
FSH czy TSH?

reklama
A to nie wiem, czytałam tylko o aptecznych testach TSH. Z reszta to pewnie wszystko jedno i to samo. Nie wiem ile zapłaciłaś ale FSH warto robic razem z LH zeby zobaczyć stosunek. A co do testów TSH to może komuś się przyda :
Screenshot_20220206-200706_Instagram.jpg

Do góry