reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Hej! Ja za tydzień jakoś powinnam dostac okres i nie czuję nic a zazwyczaj moja wyobraźnia działa wiec w tym cyklu nawet nie mam co sobie wmawiać ☹️

U nas zatrucie męża okazało się najpewniej Rota - jemu przeszło, wczoraj mnie rozlozylo tak że czuje się jedną nogą na tamtym świecie. W nocy naliczyłam z 40 rzygnięć, później już urywał mi się film. Do teraz nie jestem w stanie nic absolutnie wypić bo od razu 🤮. Synek też objawowy ale leciutko - odbijania i może z 3 razy ulał mocno, ale jest - na szczęście - szczepiony.

Razem z chorobą przyszedł typowy płodny śluz, a jak 😂

Cały cykl wmawiałam sobie, że tym razem nie będę testować jakoś szybko, że poczekam, że luzik na spokojnie. Efektem tego jest test w 22 dc ( mój ostatni cykl miał 24 dni). Biel vizira zobaczyłam. Żadnych objawów @ nic się nie kroi chyba w najbliższym czasie, czyli ten cykl raczej dłuższy będzie. Jedyny plus że dowiem się może ile dni ma ten cykl. No to piwo no wieczór.

Z ciekawości: Czy robiła któraś z Was sobie test hormonu FSH? 🤔 Razem z partnerem kupiliśmy dla siebie domowe testy: on na koncentracje plemników w mililitrze a ja FSH. Właśnie mam 3dc i zrobiłam pierwszy test z dwóch - negatywny i z tego, co wiem, to właśnie dobrze..

Z ciekawości: Czy robiła któraś z Was sobie test hormonu FSH? 🤔 Razem z partnerem kupiliśmy dla siebie domowe testy: on na koncentracje plemników w mililitrze a ja FSH. Właśnie mam 3dc i zrobiłam pierwszy test z dwóch - negatywny i z tego, co wiem, to właśnie dobrze..
FSH czy TSH?

reklama
A to nie wiem, czytałam tylko o aptecznych testach TSH. Z reszta to pewnie wszystko jedno i to samo. Nie wiem ile zapłaciłaś ale FSH warto robic razem z LH zeby zobaczyć stosunek. A co do testów TSH to może komuś się przyda :
Screenshot_20220206-200706_Instagram.jpg

Do góry