reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
U mnie dziś 3 dni po piku, brzuch od wczoraj mnie ćmi jak na miesiączkę i mam takie kłucie jakby więzadeł no nie wiem. Za wcześnie na pms i za wcześnie na zagnieżdżenie. Już czuję, że się nie udało i cykl spisuję na straty...nie miałam za dużych nadzieji tak na prawdę po tym covidzie no ale te bóle jeszcze tylko mnie w tym utwierdzają 😕☹️

U mnie dziś 3 dni po piku, brzuch od wczoraj mnie ćmi jak na miesiączkę i mam takie kłucie jakby jajników no nie wiem. Za wcześnie na pms i za wcześnie na zagnieżdżenie. Już czuję, że się nie udało i cykl spisuję na straty...nie miałam za dużych nadzieji tak na prawdę po tym covidzie no ale te bóle jeszcze tylko mnie w tym utwierdzają 😕☹️
Ja nie miałam covida ale po szczepieniu mialam cykle bezowulacyjne 🤷🏽‍♀️ wiec napewno covid ma jakiś wpływ na nasz cykl niestety... spokojnie musisz czekać 🤷🏽‍♀️

Ja nie miałam covida ale po szczepieniu mialam cykle bezowulacyjne 🤷🏽‍♀️ wiec napewno covid ma jakiś wpływ na nasz cykl niestety... spokojnie musisz czekać 🤷🏽‍♀️
Owulacja raczej była. Tego się nie obawiam. Tylko te bóle, które są wynikiem endometriozy od razu czuję, że skreślają szanse na ten cykl.
Po szczepieniu miałam też owulację normalnie. Progesteron był ponad 20 ng + usg 🙂

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to chyba w innej jednostce z tego co rozumiem . Zwykle jest mowa o min 15 i w górę 🤷🏼‍♀️
Czy ja wiem, moim zdaniem to zależy od norm laboratoryjnych. Ja co owulację mam progesteron ok 23 (norma do 25 w fazie lutealnej) w jednym labolatorium.. A w innym miejscu jak raz zrobiłam to miałam 7 ( niższe normy były bo max do 15 chyba wg tamtych norm) i również była bo miałam potwierdzoną owulację na usg I do tego byłam w tym cyklu w ciąży (biochemiczna) więc musiała być.

reklama
A ja chyba 4 dni po owu ale pewna nie jestem i tak mnie kłuje niemiłosiernie jajnik.
I nie wiem co tutaj się dzieje.. wszystkie chore itp… 😞 co z Olą ?

Do góry