Weronik@29
Fanka BB :)
To może jednak ciążaJuż nie mam tego dziwnego śluzu. Za to cały czas bolą mnie piersi i oba jajniki na zmianę. To pierwszy taki cykl z innymi objawami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może jednak ciążaJuż nie mam tego dziwnego śluzu. Za to cały czas bolą mnie piersi i oba jajniki na zmianę. To pierwszy taki cykl z innymi objawami.
Chciałabym U mnie libido zerowe ... nie wiem czemu... może powinnam sobie darować ten progesteron juz w drugiej fazie cyklu ... może tak działa jakiś nadmiar proga ?Ale tu dzisiaj cisza owocne weekendy
Chciałabym U mnie libido zerowe ... nie wiem czemu... może powinnam sobie darować ten progesteron juz w drugiej fazie cyklu ... może tak działa jakiś nadmiar proga ?
Według porannego testu nie Już zaczynam się martwić, że może serio mam jakąś niedomogę.To może jednak ciąża
Jak nie masz plamien kilkudniowych w 2 połowie cyklu to się nie masz co martwićWedług porannego testu nie Już zaczynam się martwić, że może serio mam jakąś niedomogę.
Ale on miał czułość 20, tak że wiesz...Według porannego testu nie Już zaczynam się martwić, że może serio mam jakąś niedomogę.
A Ty jak się czujesz ? Jak sytuacja?Ale on miał czułość 20, tak że wiesz...
ChciałabymAle tu dzisiaj cisza owocne weekendy