reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Chciałabym 🙄 U mnie libido zerowe ... nie wiem czemu... może powinnam sobie darować ten progesteron juz w drugiej fazie cyklu ... może tak działa jakiś nadmiar proga ? 🤔

U mnie libido jako tako, ale seks odpada, bo infekcja się ciągnie i globulki na 10 dni wchodzą... I nawet w miarę spoko lekarza dzisiaj mialam, bo jak weszłam do gabinetu to się ze mną przywitał żółwikiem, a jak się podnosiłam z fotela to mi podał rękę, żeby mi było łatwiej zejść. Szok! I poważnie potraktował moje zalecenia od genetyka i jak uda mi się zajść to mam do niego pisać przez aplikację to mi wystawi heparyne.

Hej dziewczyny. Jestem ponownie. Musiałam się zresetować przez kilka dni. Krwawię dalej, coraz mniej intensywnie ale jednak. Od środy codziennie po pracy spałam, nic mi się nie chciało. Teraz weekend to tak samo odpoczywam, a od przyszłego tygodnia idę na monitoring. Jestem już trochę zrezygnowana, trochę przez weekend się wysypało ciążówek u mnie na insta i nie powiem, że zgasiło mnie to mocno. No ale życie :)

reklama
Ale tu dzisiaj cisza :p owocne weekendy 😂
Chciałabym
Ja mam libido wystrzelone w kosmos ale mąż jakoś jeszcze średnio po tamtych wydarzeniach

W ogóle mam wrazenie że zaczynam mieć płodny śluz i jajnik kłuje - jeśli by się to potwierdziło, 12 dni po poronieniu to byłby to dla mnie najlepsza wiadomość bo oznaczało by że organizm nie oszalał po poronieniu i KP (a lekarze tu mówili że to 50/50 - mogę mieć normalne cykle a mogę znów czekać kilka miesięcy na owulacje) a baaaardzo nie chciałam kończyć karmić.

Do góry