reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja już mam stres przed piątkowym testowaniem. :D ale nie czuje się jakoś nadzwyczajnie w tym cyklu więc pewnie nic z tego nie będzie.

Kurde, mi zostało 15 dni do testowania a już wiem, że nic nie będzie xD
Jak nie za miesiąc albo 3 miesiące albo pół roku albo rok albo 10 lat. No kiedyś się musi udać.

Czy tez macie bolesna owulacje? Mnie od wczoraj tak meczy ból podbrzusza, a w szczególności prawy jajnik, a dzisiaj jeszcze zawroty głowy… jakby mało było, ze okres jest bolesny, to jeszcze owulacja daje się we znaki..

Czy tez macie bolesna owulacje? Mnie od wczoraj tak meczy ból podbrzusza, a w szczególności prawy jajnik, a dzisiaj jeszcze zawroty głowy… jakby mało było, ze okres jest bolesny, to jeszcze owulacja daje się we znaki..

Tiaa, w udanym cyklu czulam pieczenie, ból w okolicy lewego Jajnika. Wiedziałam z monitoringu, że to miesiąc lewego. W tym cyklu ból podbrzusza czuję od ponad tygodnia. I kłucie głównie lewego, sproadczynie prawego. Teoretycznie jutro owulacja, z testów brak owulacji, z temperatury ch*j wie, no i mam infekcje, więc próby poczęcia zakończone w tym miesiącu. Ale tak, oczywistego bólu jak wtedy, ten jeden raz nie miałam.

Dziewczyny, mam wyniki. Wczoraj beta 14, dziś 22,16, progesteron wczoraj 9,4 a dziś 11,89. Chyba póki CO jednak walczymy😉💪 po zeszłym miesiącu spodziewałam się bety w okolicach <2. No i plamienia prawie zupełnie ustały, wkładka czysta. Ale jak zobaczyłam dziś proga i musiałam się wylogować i zalogować ponownie (Beta była na osobnym zleceniu) to tak mi się ręce trzęsły, że nie umiałam trafić w ekran, żeby pesel wstukać 😂😂

reklama
Dziewczyny, mam wyniki. Wczoraj beta 14, dziś 22,16, progesteron wczoraj 9,4 a dziś 11,89. Chyba póki CO jednak walczymy😉💪 po zeszłym miesiącu spodziewałam się bety w okolicach <2. No i plamienia prawie zupełnie ustały, wkładka czysta. Ale jak zobaczyłam dziś proga i musiałam się wylogować i zalogować ponownie (Beta była na osobnym zleceniu) to tak mi się ręce trzęsły, że nie umiałam trafić w ekran, żeby pesel wstukać 😂😂

Niech teraz mega wystrzeli do góry :)

Do góry