reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Nie poszłam dziś na to badanie progesteronu, żelaza i ferrytyny, bo w nocy nie mogłam zasnąć, co chwilę budził mnie ból podbrzusza i piersi, więc nie miałam siły wstać.
W tamtą środę zamówiłam testy ciążowe na Allegro. Dalej nie nadali! A potrzebuję ich na czwartek. Zaraz to anuluję i kupię w rossmanie jak nie wyślą do 12.

Wiecie ze zamiast się cieszyc to zaczelam się bać, ze to znow biochem? Wpadłam w taka panikę, ze mąż nie wiedział co zrobić żeby mnie uspokoic. Masakra
Ja miałam bardzo podobnie... W sumie teraz na 95% jestem tego pewna, ale u Ciebie nie pozostaje nic innego jak czekać i wierzyć, że będzie dobrze. Musimy nauczyć się żyć z tą obawą, bo ona chyba nigdy nie minie, zwłaszcza na tak wczesnym etapie. Trudne to.

Hej dziewczyny 🙂 pamiętacie mnie jeszcze?
Kibicuję Wam bardzo wszystkim ❤
Nie pozbyłam się jeszcze testów owu i ciążowych, więc chciałam zapytać czy może któraś z was jest chętna? Owu są ważne jeszcze długo, ale ciążowe kilka miesięcy (jeden do marca, a dwa pozostałe do czerwca). Dajcie znać to chętnie wyślę którejś z was.

reklama
Do góry