reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

A ja wam powiem tylko tyle ze zrobiłam dzisiaj z rana facelle. Odstawiłam na 2 minuty. Wróciłam i mi się wydaje ze widziałam cien cienia. Miesiączka powinna być w poniedziałek. Zdjęcia nie zrobiłam bo tego nie widac. Wyrzuciłam test żeby się nie achizowac i pojechałam z psem na spacer. Ponowię jutro rano :)
Oj Ty! 🙂 Czekam jutro na relacje ✊✊

reklama
Moja teściowa też kolejna święta. Nowenna pompejańska za nowenną, co niedzielę do kościółka, pytania o chrzest, ślub kościelny a tymczasem jej syn a mój narzeczony jest wynikiem jej skoku w bok 😂😂😂 nie wiem czy szuka odpuszczenia grzechow czy jak 😅 za każdym razem jak widze ją klęczącą czy z wnerwem, że przecież boga trzeba kochać i szanować!!! to mi się tak śmiać chce że muszę zakrywać twarz albo wychodzić z pomieszczenia żeby nie wybuchnąć 🙈
U nas podobnie. Dziecko mieliśmy przed ślubem bo tak chcieliśmy zawsze bo wiedziałam że troszkę mam problemów zdrowotnych więc lepiej tak. Udało się zajść w ciążę to po urodzeniu malego stwierdziliśmy że zaplanujemy ślub ale cywilny. Teściowa kręciła nosem najpierw że dziecko nie ślubne później że cywilny a nie kościelny. Na co jej powiedziałam że jej syn pierworodny to chyba wcześniakiem jest skoro wychodzi że miesiąc przed jej ślubem cywilnym został poczęty czy nawet dwa. "A wy to się wszystkiego doliczycie kiedyś tak było że najpierw ślub cywilny" ja mówię przecież to nie chodzi mi o ślub cywilny tylko o "nieślubne" hahah. To moje nieślubne jest jakieś inne niż jej bo zataiła podczas ślubu? XD

U nas podobnie. Dziecko mieliśmy przed ślubem bo tak chcieliśmy zawsze bo wiedziałam że troszkę mam problemów zdrowotnych więc lepiej tak. Udało się zajść w ciążę to po urodzeniu malego stwierdziliśmy że zaplanujemy ślub ale cywilny. Teściowa kręciła nosem najpierw że dziecko nie ślubne później że cywilny a nie kościelny. Na co jej powiedziałam że jej syn pierworodny to chyba wcześniakiem jest skoro wychodzi że miesiąc przed jej ślubem cywilnym został poczęty czy nawet dwa. "A wy to się wszystkiego doliczycie kiedyś tak było że najpierw ślub cywilny" ja mówię przecież to nie chodzi mi o ślub cywilny tylko o "nieślubne" hahah. To moje nieślubne jest jakieś inne niż jej bo zataiła podczas ślubu? X
Ah te teściowe 🤣 Wszystko takie pozornie idealne 🤣 Idealna kolejność rzeczy, wszystko takie religijne a pod podszewką różne kwiatki się kryją 🙈 Grunt to dobrze naginać prawdę i dostosowywać do swoich potrzeb 🙈😅

Dziewczyny zrobiłam ponownie test tym razem z rana , przypuszczam ze może być 10 dpo i obawiam się ze to może być znowu biochemiczna , poprzednim razem testy mi nie ciemnialy i teraz tez mam wrażenie ze jest lipa , zobaczcie zdjęcie…
U mnie dzisiejszy wygląda na mocniejszą kreskę - nie rób więcej niepotrzebny stres a to nie jest metodą do oceny przyrostu bety przecież wiesz 🙂 leć na betę jak masz okazję 🙂

Rozwala mnie takie mówienie to słabe, tamto słabe. Jeżeli naprawdę wyniki są poniżej norm owszem jest powód do obaw. Ale jeżeli jest tak jak w Twoim przypadku to nie brałabym do głowy i spokojnie czekała na rezultaty 😉 Niektóre babeczki z wzorcowymi wynikami, pięknym progiem nie zachodzą 🤷🏼‍♀️ A inne tak jak w Twoim przypadku dają radę więc trzeba być pozytywnej myśli 😉 Trzymam kciuki ✊
Racja, w 7/8 dniu po owulacji miałam progesteron wartości 9,12 aktualnie jestem w ciąży 7t + 6d. Jak dla mnie kwestia wyników jest indywidualna. Ja swoje szanse przekreśliłam a jednak. Trzymam kciuki!

reklama
Do góry