reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Właściwie nie bede już więcej sprawdzać szyjki 😂 wczoraj wydawała mi się miękka, dziś twardawa, rano otwarta, teraz zamknięta. Chyba po prostu będzie lepiej jej nie dotykać bo jak widać nie jestem stworzona do rozpoznawania kiedy co. Testuję za 2 dni ale śluz jak na @ plus ból ud. Po za tym nie boli mnie brzuch ani nic wiec jest ok 🙂

Ja mam mieć jutro okres i wczoraj miałam straszne ciągnące bóle jajników, dziś jakieś takie nie wiadomo co i lekkie skurcz. Ale zauważyłam tak zależność ze jak przed okresem mam większe bole to okres jest prawie bezbolesny a jak nie ma boli to okres jest bolesny 😂

Właściwie nie bede już więcej sprawdzać szyjki 😂 wczoraj wydawała mi się miękka, dziś twardawa, rano otwarta, teraz zamknięta. Chyba po prostu będzie lepiej jej nie dotykać bo jak widać nie jestem stworzona do rozpoznawania kiedy co. Testuję za 2 dni ale śluz jak na @ plus ból ud. Po za tym nie boli mnie brzuch ani nic wiec jest ok 🙂
Ja swoją szyjke badam już tyle czasu a nie wiem właściwie po co 😅 w tym miesiącu mialam twardą wysoko i zamknietą a pare godz później opadła i dostałam okres 🤷🏼‍♀️także mam na nią nerwa 😅

U mnie tez okres zaczyna się od plamien , raczej brązowych ale są prawie zawsze . Twraz tez pewnie już nadchodzi bo wczoraj jednorazowo krew ze śluzem i dziś o tej samej godzinie to samo i cisza 🙈😂 ale już raczej nie mam złudzeń

U mnie tez okres zaczyna się od plamien , raczej brązowych ale są prawie zawsze . Twraz tez pewnie już nadchodzi bo wczoraj jednorazowo krew ze śluzem i dziś o tej samej godzinie to samo i cisza 🙈😂 ale już raczej nie mam złudzeń
U mnie póki co średnio to się rozkręca. Zawsze Np mialam rano jakas niewielka ilość ale zaraz sie to rozkręcalo. Także teraz mnie trochę dziwi ta sytuacja.

reklama
Do góry