reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

@Natalia91 23.12❌
@wezsietatatooo 23.12
emoji736.png
(@25.12)
@AnnEmPe 24.12
emoji777.png

@Atramentowa 24.12
emoji736.png

@milka.s 24.12
emoji777.png

@kosik_3 25.12
emoji736.png

@Bibi89 26.12
@Magda 1996 27/28.12
@Nantes 27/28.12
emoji777.png

@MamaR 31.12
@Blondi_87 31.12
@salamandra66 07.01
@pannadarianna 10.01
@Madame83 14.01
@c_or_nelia 14.01

@Bibi89 testowalas dzisiaj?

reklama
No i dobrze. I tak fajnie słyszeć, że jednak nie przekreśliłaś :)

U mnie to jest taka sinusoida. Raz myślę, o tym że jednak chcę, potem że nie chcę bo boję się powtórki. Ja byłam strasznie pozytywnie nastawiona do tej ciąży. Najgorsze chyba jest to, że nadal jestem przed najgorszym oczyszczaniem i też to sprawia, że nawet nie wiadomo kiedy będę w ogóle mogła się starać, bo to jeszcze spokojnie może potrwać kolejne 3-4 tygodnie. Dam sobie w zimę na luz, przebadam się mocniej i zobaczymy na wiosnę co będzie. Na pewno wcześniej niż połowa kwietnia nie zacznę się starać
A no i u mnie Stary się strasznie martwi. On się chyba gorzej trzyma niż ja

reklama
U mnie to jest taka sinusoida. Raz myślę, o tym że jednak chcę, potem że nie chcę bo boję się powtórki. Ja byłam strasznie pozytywnie nastawiona do tej ciąży. Najgorsze chyba jest to, że nadal jestem przed najgorszym oczyszczaniem i też to sprawia, że nawet nie wiadomo kiedy będę w ogóle mogła się starać, bo to jeszcze spokojnie może potrwać kolejne 3-4 tygodnie. Dam sobie w zimę na luz, przebadam się mocniej i zobaczymy na wiosnę co będzie. Na pewno wcześniej niż połowa kwietnia nie zacznę się starać
A no i u mnie Stary się strasznie martwi. On się chyba gorzej trzyma niż ja
Daj sobie czas, poczujesz kiedy będzie dobry moment. Ja od razu chciałam się starać po poronieniu, lekarz kazał 3 miesiące doczekać, później kilka cykli starań ale nie wychodziło i musialam odpuścić bo psychicznie wysiadalam. Nawet założyłam implant z myślą że 3 lata odpuszczam ale po 7 miesiącach wyciaglam bo pragnienie dziecka było silniejsze, może dłużej bym wytrzymała gdyby nie to że implant się u mnie mie sprawdził bo praktycznie non stop miałam okres. 7 dni krwawienia 7 dni przerwy i znów 7 dni krwawienia. Jak dobrze ze już go nie mam.

Do góry