olka11135
Fanka BB :)
Ola a jak u Ciebie?
Nic się nie dzieje na razie, ani lepiej ani gorzej. W środę mam lekarza i USG. Z drugiej strony beta dalej spada więc chyba tak ma być, aż spadnie do 0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ola a jak u Ciebie?
Właśnie myślałam o tym jak spada beta. Jeśli spada dalej to ok.Nic się nie dzieje na razie, ani lepiej ani gorzej. W środę mam lekarza i USG. Z drugiej strony beta dalej spada więc chyba tak ma być, aż spadnie do 0
@Lebkuchen_mum fajnie, ze wróciłaś. Nawet jak na chwile. Trzymam kciuki za pozytywne wieści w styczniu
Dziewczyny, ja mam cały czas brązowe plamienia 2-3 razy w ciągu dnia. Okres nie przyszedł. Stresuje się bardzo, testu nie zrobiłam, bo nawet nie kupiłam. Chyba też zrobię przerwę od forum, bo złapałam emocjonalny zjazd.
Jak się sytuacja do jutra nie rozwinie, to ogarnę badania ranoWiesz u mnie też właściwie są te plamienia od początku także ja bym jutro zbadała progesteron i betę dla własnego bezpieczeństwa. U mnie skończyło się jak się skończyło, ale nie zawsze tak jest
Ale słodziak
Progesteron miałaś piekny wcześniej wiec to trochę dziwne takie plamienie... koniecznie zrob test albo betę jutro@Lebkuchen_mum fajnie, ze wróciłaś. Nawet jak na chwile. Trzymam kciuki za pozytywne wieści w styczniu
Dziewczyny, ja mam cały czas brązowe plamienia 2-3 razy w ciągu dnia. Okres nie przyszedł. Stresuje się bardzo, testu nie zrobiłam, bo nawet nie kupiłam. Chyba też zrobię przerwę od forum, bo złapałam emocjonalny zjazd.
Dlatego właśnie się stresuje. Gdybym tego proga nie robiła, to bym żyła w nieświadomości zrzucając to na progesteron. A tak to sam nie wiem. Jutro pewnie długi dzień będzie w oczekiwanie na wynik. Chociaż dalej mam nadzieje, ze ten okres sie dzisiaj pojawiProgesteron miałaś piekny wcześniej wiec to trochę dziwne takie plamienie... koniecznie zrob test albo betę jutro
W ogólnym skrócie: leniwy. On nic nie robi tylko śpi Czasem przyjdzie się przytulić. Jest bardzo łagodny i wszystkich uwielbia. Taki psi introwertyk. My tez mieszkamy w blokuBoże ! Moje marzenie !
Proszę powiedz jaki jest ten słodziak? My tez polujemy na chow chow ale mieszkamy w bloku