reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja jestem w trakcie poronienia więc się nie staramy 🤷‍♀️
Przepraszam , umklo mi , jestem z wami gdzieś od miesiąca nie ogarniam jeszcze dziewczyn po nickach :( bardzo mi przykro , ja poroniłam w sierpniu ale wtedy to była nieplanowana ciąża wiec nie przeżyłam tego , był to zły moment i brak przygotowań wiec pewnie dlatego się tak skończyło

Dziękuję dziewczyny 😘
Tak bardzo chciałabym się cieszyć w pełni, ale jak może pamiętacie miałam 2 biochemiczne pod rząd (we wrześniu i listopadzie), już po owu w tym miesiącu robiliśmy badania i u męża wyszedł problem z morfologia nasienia, także szczerze - nie wiem jak będzie, nie wiem czy z takimi wynikami mamy w ogóle szanse na zdrową ciążę czy każda będzie się kończyć samoistnie (w poniedziałek mamy lekarza, także pewnie więcej nam wtedy powie).
Hmm w sumie świąteczny czas, to i może cud się zdarzy i będzie jednak wszystko ok🥰

Gratuluję wszystkich ostatnich dwóch kreseczek:) A u dziewczyn, którym wyszła jedna trzymam kciuki za kolejny cykl :)
Chociaż po zobaczeniu u siebie jednej kreski 15.12 byłam pewna, że zawita u mnie okres, tak się nie stało. Dzień przed wigilią pojawiły się dwie kreski na teście :) dostałam luteinę na plamienia i czekam na rozwój sytuacji.

Dziękuję dziewczyny 😘
Tak bardzo chciałabym się cieszyć w pełni, ale jak może pamiętacie miałam 2 biochemiczne pod rząd (we wrześniu i listopadzie), już po owu w tym miesiącu robiliśmy badania i u męża wyszedł problem z morfologia nasienia, także szczerze - nie wiem jak będzie, nie wiem czy z takimi wynikami mamy w ogóle szanse na zdrową ciążę czy każda będzie się kończyć samoistnie (w poniedziałek mamy lekarza, także pewnie więcej nam wtedy powie).
Hmm w sumie świąteczny czas, to i może cud się zdarzy i będzie jednak wszystko ok🥰
Kurcze to tym bardziej i mocniej trzymamy kciuki! Do 3 razy sztuka! Uda się 🥰🥰 dawaj znać jak beta, lekarz i wszystko, mocno wspieramy !

reklama
Gratuluję wszystkich ostatnich dwóch kreseczek:) A u dziewczyn, którym wyszła jedna trzymam kciuki za kolejny cykl :)
Chociaż po zobaczeniu u siebie jednej kreski 15.12 byłam pewna, że zawita u mnie okres, tak się nie stało. Dzień przed wigilią pojawiły się dwie kreski na teście :) dostałam luteinę na plamienia i czekam na rozwój sytuacji.
Ale super niespodzianka! U mnie dziś już 12dpo wiec jakby coś miało być to już by było 🤷🏽‍♀️

Do góry