reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

To ja na wiem co ze mną nie tak...
Wcześniej bez wiesiolka bardziej to wyczuwałam...ciągle coś.
Wydaje mi się ze duzo zależy od cyklu , ja w tym tez nie mam go tyle co zwykle a ewidentnie owu wczoraj była mimo ze nic na nią nie wskazywało , teraz niby jestem jakby w trakcie a tego śluzu tez nie ma jakoś szałowo 😬

reklama
Wydaje mi się ze duzo zależy od cyklu , ja w tym tez nie mam go tyle co zwykle a ewidentnie owu wczoraj była mimo ze nic na nią nie wskazywało , teraz niby jestem jakby w trakcie a tego śluzu tez nie ma jakoś szałowo 😬
Chyba muszę to po prostu zignorować.
Problem w tym, że ja nie mam pojęcia kiedy owu była i czy w ogole.... dzisiaj 21 dc głowa w nocy mnie bolala tak jak to zwykle ma miejsce tydzien przed @. Moje cykle raczej 33-35 dniowe.

Chyba muszę to po prostu zignorować.
Problem w tym, że ja nie mam pojęcia kiedy owu była i czy w ogole.... dzisiaj 21 dc głowa w nocy mnie bolala tak jak to zwykle ma miejsce tydzien przed @. Moje cykle raczej 33-35 dniowe.
Szczerze, nie przejmuj się śluzem. W 1 i 2 ciąży nie miałam śluzu wcale, też się tak przejmowałam i owulacja była i to owocna. To raczej zależy od cyklu. W jednym jest dużo śluzu, a w innym jest gdzieś tam w środku i nawet go nie widzimy.

Szczerze, nie przejmuj się śluzem. W 1 i 2 ciąży nie miałam śluzu wcale, też się tak przejmowałam i owulacja była i to owocna. To raczej zależy od cyklu. W jednym jest dużo śluzu, a w innym jest gdzieś tam w środku i nawet go nie widzimy.
Dokładnie się zgadzam , mi nawet w tym cyklu co byłam w ciąży , lekarka w klinice powiedziała po badaniach ze z tym cyklu nie zajdę bo mam coś nie tak ze śluzem a jakoś syn jest 😂

A Ty czasem nie testujesz na dniach ?
Nie nie , dopiero wczoraj była owu :) teraz czekam cierpliwie , wiem ze wczas ale może zrobię test przed sylwkiem , nic nie wyjdzie po tyg pewnie ale idziemy na sale na imprezę i może akurat jakiś cień się pojawi to bym tak nie szalała , bo u mnie to jak parkiet się pojawia to tance do białego rana 🙈😂

reklama
Do góry