Nantes
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny... Zobacz załącznik 1349908
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczyny... Zobacz załącznik 1349908
Dziewczyny... Zobacz załącznik 1349908
Jak cudnieDziewczyny... Zobacz załącznik 1349908
Idź na betęOstatnie spojrzenie na test przed wyrzuceniem i jest mega bladzioch i naszła mnie taka refleksja, bo ja wiem że to już wynik nie ważny, wiem że ciąży nie ma i nic sobie z tego cienia nie robię itd ale kurcze ile jest takich dziewczyn starających się latami którym takie zakłamane testy wychodzą...nie wyobrażam sobie co muszą czuć jak się okazuje że to fałszywy wynik. Serio te firmy powinny być karane za takie coś.
Ostatnie spojrzenie na test przed wyrzuceniem i jest mega bladzioch i naszła mnie taka refleksja, bo ja wiem że to już wynik nie ważny, wiem że ciąży nie ma i nic sobie z tego cienia nie robię itd ale kurcze ile jest takich dziewczyn starających się latami którym takie zakłamane testy wychodzą...nie wyobrażam sobie co muszą czuć jak się okazuje że to fałszywy wynik. Serio te firmy powinny być karane za takie coś.
Idź na betę [emoji1696][emoji1696][emoji1696]
Wiem, ale nie raz cień pojawiał mi się nie z pierwszego moczu, a z kolejnego (ale nadal porannego). Tak że ja Cię nie skreślamDziękuję Kochana z tą wiarę, ale nie ma opcji żeby to była ciąża. Kreska dzisiaj powinna być widoczna od razu, tzn słaba dalej ale jednak ciut ciemniejsza niz wczoraj, a tak niestety nie jest.
U mnie na pinkach nigdy nie było fałszywej kreski. Tzn. Ja powiem wam że podejrzewam już jakieś głupoty że ja jednak nie byłam w ogóle w ciąży, ale jak mi się po czasie pokazał bladzioch to przez kolejne dni był coraz ciemniejszy. Ja bym poszła w Twoim przypadku jednak jutro na betę. One mu mnie wychodziły bardzo długo blade. Ładna kreskę miałam dopiero jak beta miała ponad 200