Ja tez nie, dlatego nie odhaczyłam na czerwonoWiem, ale nie raz cień pojawiał mi się nie z pierwszego moczu, a z kolejnego (ale nadal porannego). Tak że ja Cię nie skreślam
reklama
wezsietatatooo
Fanka BB :)
Szacuje na 12 dpo. Oczywiście to tylko moje domysły, bo nie monitoruje cykli tylko apka. Póżniej troszkę ściemniał. Zerwałam starego po 6 z łóżka bo byłam pewna, że to moja wyobraźnia płata figle. Mam lab obok pracy więc skoczyłam na betę bo jutro zamknięte@wezsietatatooo który to dpo?
olka11135
Nie mam już testów w domu, ale może ewentualnie dokupie jeszcze jeden i już tak na przypieczętowanie zrobię jutro rano. Te z wczoraj już wyrzuciłam zdj nie mam ale tam jak one wyschły to ta kreska była widoczna bardzo słaba ale jednak widoczna, a dzisiaj nawet po wyschnięciu jest mega mega bladzioch na zdj nawet go nie widać, więc tak jak mówię chociaż bardzo bym chciała to aż tak nie wierzę żeby to jednak było to [emoji1745]
Nie mam ładnego kolarzu o jakoś nie pomyślałam o tym i dwa pierwsze testy już wyrzuciłam i nawet ich nie mam jak wygrzebać bo śmieci odjechały xD
Ale od góry 7.12, 8.12, 9.12 i 13.12
Dla przypomnienia 9.12 beta była 25,4, a 13.12 nie mierzyłam, ale skoro w sobotę była 95,3 więc pewnie w poniedziałek jakieś 200, może nawet 300 bo wtedy rosła jeszcze po te 244%
Natalia91
No to u mnie ten z wczoraj był taki jak Twój pierwszy, a dzisiaj już ledwo co było widać, dosłownie cień cienia
Nie mam ładnego kolarzu o jakoś nie pomyślałam o tym i dwa pierwsze testy już wyrzuciłam i nawet ich nie mam jak wygrzebać bo śmieci odjechały xD
Ale od góry 7.12, 8.12, 9.12 i 13.12
Dla przypomnienia 9.12 beta była 25,4, a 13.12 nie mierzyłam, ale skoro w sobotę była 95,3 więc pewnie w poniedziałek jakieś 200, może nawet 300 bo wtedy rosła jeszcze po te 244%
Zobacz załącznik 1349935
Bibi89
O jeeejuuuu zaczynamy dobrą passę!! ❤ A @Natalia91 do poprawki jutroDziewczyny... Zobacz załącznik 1349908
Kornelia jaka piękna ferrytyna! Lepiej niż książkowa bo mówią że do ciąży powinno być minimum 50Wstawiam wyniki. Estradiol zrobię jeszcze w 12dc, żebym miała wynik przed pójściem do ginekologa.
Zobacz załącznik 1349926
U
użytkowniczka Co
Gość
Ja się na tym zupełnie nie znam, ale powtórzę te badania jeszcze po świętach. Mam nadzieję, że żelazo trochę wzrośnie.O jeeejuuuu zaczynamy dobrą passę!! ❤ A @Natalia91 do poprawki jutro
Kornelia jaka piękna ferrytyna! Lepiej niż książkowa bo mówią że do ciąży powinno być minimum 50
Bibi89
Wejdź sobie jak masz instagram na konto paulinaihnat - to dietetyczką ktora właśnie super mowi o suplementacji, o żelazie, fertytynie, ale też o planowaniu ciąży itpJa się na tym zupełnie nie znam, ale powtórzę te badania jeszcze po świętach. Mam nadzieję, że żelazo trochę wzrośnie.
reklama
Madame83
Który to już dpo?Ps. U mnie dziś bardziej biało niż snieg na Antarktydzie
Podziel się: