reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Aaaa to dlatego to wyróżnienie [emoji28][emoji23] no planowo miało być w wigilię, ale że dzisiaj ta beta była 2.55 to jutro rano sikne i już będę miała pewne w którą stronę to zmierza, bo do jutra już po zastrzyku nie powinno być śladu ,[emoji1745]
@wezsietatatooo 23.12
@Bibi89 24.12
@AnnEmPe 24.12
@Atramentowa 24.12
@milka.s 24.12
@kosik_3 25.12
@Magda 1996 27/28.12
@Natalia91
@Nantes 27/28.12
@MamaR 31.12
@Blondi_87 31.12
@salamandra66 07.01
@Madame83 14.01

@Natalia91 kiedy testujesz? Bo gdzieś mi się zagubilas

Aaaa to dlatego to wyróżnienie [emoji28][emoji23] no planowo miało być w wigilię, ale że dzisiaj ta beta była 2.55 to jutro rano sikne i już będę miała pewne w którą stronę to zmierza, bo do jutra już po zastrzyku nie powinno być śladu ,[emoji1745]
To daj znać koniecznie! Może zaszczycisz nas pierwszym plusem 🙊

reklama
Ja nie mam ŻADNYCH objawów - bolał mnie wczoraj brzuch, dziś już nie boli. Wyszły mi przedwczoraj pryszcze a dziś już się wchloneły, miałam kłucie w jajniku lekkie kilka dni temu i już go nie mam 🤷🏽‍♀️ zjadłam dziś sushi bo tak za mną chodziło 🥰🥰 i właśnie niemąż nalał mi lampkę wina 🥰
Jedynie coś nie tak jest z naszym psem - liże pustą miskę mimo że przed chwilą zjadł kolacje, jeździ z nią po całej kuchni 😂😂😂😂

Do góry