olka11135
Fanka BB :)
A wiesz, że to ciekawe z tym bólem piersi i progesteronem. Bo jak w ubiegłym tygodniu analizowałam cały internet pod kątem niskiego progesteronu i ciąży, to wszędzie pisali, że ból i tkliwość piersi jest objawem NISKIEGO proga. Tak że generalnie to co piszą w internetach trzeba dzielić na dwa. Wybaczcie offtop
Ja wiem, że to są moje subiektywne objawy, ale u mnie po pierwsze nie spadła temperatura i to było bardzo widoczne jak wzrosła i potem cały czas się trzymała na 36,6 - i nadal się trzyma. Mnie piersi zaczęły bardzo boleć już 2/3 dni po owulacji. To nie był taki tam zwykły ból - wybudzało mnie to ze snu, ja nie noszę stanika na co dzień i musiałam kupić bo bym nie dała rady się ubrać, potem było już lepiej ale bardzo bolały mnie brodawki. Mnie czasem bolą piersi w trakcie cyklu czy przed okresem, ale to był dla mnie zupełnie inny ból, którego nie jestem wstanie opisać. Dodatkowo ja nie narzekam na moje cycki mimo 6 lat karmienia, ale one się stały takie pięknie wypełnione, jak sztuczne. Nie powiedziałabym, że są większe tylko takie jakby jędrniejsze