reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Po owulacji urosła ale bez szału, a teraz wygląda jakby już spadała jak na okres co dla mnie jest o tyle dziwne ze dziś jest 9dpo. A faze lutealną mam zawsze 13-14 dni. A normalnie tak mi się obniża dopiero w dzień okresu.

Hehe w wigilię mam 😉
To mamy razem 😉 a może jak nietypowy wykres to akurat będzie niespodzianka? 😂 Wiesz jak to jest, akurat wtedy, gdy coś przekreślamy, może się udać 😁 masz gdzieś wykres dostępny?

Dziewczyny, ile u was kosztuje badanie witamina d? Ja patrzę na diagnostykę i jakieś ceny z kosmosu ponad 260 zł, to normalna cena?
Ja ostatnio placilam coś Ok. 60 zł. Robilam rozeznanie i ceny z kosmosu tak jak piszesz nawet w jednym było za prawie 300 zł... nie rozumiem tych rozbieżności. Tak samo jeśli chodzi o AMH ceny bardzo zróżnicowane. Zawsze robie rozeznanie, gdy robie dużo badań i wybieram tam gdzie najlepiej to cenowo wychodzi.

Powiedzcie, czyli sprawdzając poziom d3 badac to 25 OH, tak?

To mamy razem 😉 a może jak nietypowy wykres to akurat będzie niespodzianka? 😂 Wiesz jak to jest, akurat wtedy, gdy coś przekreślamy, może się udać 😁 masz gdzieś wykres dostępny?
Super 🤩

A nie ja z tych boomerów jestem co mają wykres w notesiku 😂 ale od prawie 10 lat go tam prowadze, więc siła przyzwyczajenia 😉

Ja ostatnio placilam coś Ok. 60 zł. Robilam rozeznanie i ceny z kosmosu tak jak piszesz nawet w jednym było za prawie 300 zł... nie rozumiem tych rozbieżności. Tak samo jeśli chodzi o AMH ceny bardzo zróżnicowane. Zawsze robie rozeznanie, gdy robie dużo badań i wybieram tam gdzie najlepiej to cenowo wychodzi.

Powiedzcie, czyli sprawdzając poziom d3 badac to 25 OH, tak?
Dokładnie tak, to to badanie.

reklama
Do góry