reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
@kosik_3
@Bibi89
@AnnEmPe
@wezsietatatooo
@Atramentowa
@Magda 1996
@Natalia91
@Nantes (27/28) data @ jak u mnie 😀
@MamaR

Girls, która testuje jutro? @Bibi89 i kto jeszcze? 😊

Ja to się na razie wstrzymuje z testowaniem, bo jestem pewna że nic z tego. Dziwne rzeczy dzieją mi się z wykresem temperatury, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby była tak niska w fazie lutealnej. To pierwszy cykl gdzie też przyjmuje dodatkowy progesteron, nie wiem czy to może mieć taki dziwny wpływ, nic z tego nie rozumiem. Ale to chyba słaby objaw ciąży. Także szkoda testu marnować.

Za to trzymam kciuki za @Bibi89 i wszystkie pozostałe🙂

I tak to jest, miał być prezent urodzinowo świąteczny a będą ryki do poduszki.

Sorry, nie chciałam psuć klimatu ale wiecie jak to jest, czasami trzeba się wyżalić.

Ja to się na razie wstrzymuje z testowaniem, bo jestem pewna że nic z tego. Dziwne rzeczy dzieją mi się z wykresem temperatury, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby była tak niska w fazie lutealnej. To pierwszy cykl gdzie też przyjmuje dodatkowy progesteron, nie wiem czy to może mieć taki dziwny wpływ, nic z tego nie rozumiem. Ale to chyba słaby objaw ciąży. Także szkoda testu marnować.

Za to trzymam kciuki za @Bibi89 i wszystkie pozostałe🙂

I tak to jest, miał być prezent urodzinowo świąteczny a będą ryki do poduszki.

Sorry, nie chciałam psuć klimatu ale wiecie jak to jest, czasami trzeba się wyżalić.
Ale miałaś skok i spadek, czy jak? I kiedy masz urodziny? 😁

reklama
Do góry